TM LIVE prezinta: Jamie Woon, Jessie Ware, MAM la Romexpo

Jamie Woon si Jessie Ware sunt doi dintre artistii care in prezent revolutioneaza muzica pop. Fiind printre cele mai fresh aparitii din Anglia din ultimul an, cei doi britanici vor fi prezenti în Bucuresti pe data de 30 noiembrie, ambii prezentand un sound cu influente extrem de diverse.

Jamie Woon are marele merit de a aduce in mainstream influente din zona dubstep, dublate de un stil vocal teatral, ambele bine impachetate intr-o productie electro ce l-a adus in heavy rotation pe marile posturi radio/TV. Sound-ul lui Jessie Ware se remarca printr-un amestec de soul si RnB vechi, usor electronizat, livrat într-o maniera eleganta de star pop.

MAM aka Miguel Campbell si Matt Hughes sunt doi DJ originari din Anglia, mai exact Leeds. Proiectul lor a gustat succesul in vara anului 2012, in prezent fiind preferatii celor de la Hot Creations. Genul pe care il abordeaza este un house romantic, cu accente pe vocal ce te face sa te indragostesti de piesele lor inca de la prima auditie.

Vineri, 30 noiembrie 2012, orele 22:00, Romexpo-Pavilion C6, Bucuresti

 

∗BILETE IN AVANS∗:

70 RON/15 EUR

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si în oficiile Postei Romane semnalizate “Aici Bilete.ro”. Lista completa a celor peste 580 de oficii de pe intreg cuprinsul tarii poate fi accesata aici: www.bilete.ro/informatii.asp?sectiunea=oficii-postale-partenere
‐ Direct in Bucuresti de la punctele de vanzare Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 61), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16)

∗BILETE LA INTRARE∗:

90 RON/20 EUR