HP lansează accesorii cu un design sofisticat, pentru noul an școlar

HP pune la dispoziţia utilizatorilor care se pregătesc de un nou an şcolar o gamă largă de accesorii moderne și elegante,de la mouse-uri multicolore, huse și rucsacuri de designer până la camere webcare filmează HD.

HP lansează o gamă nouă de mouse-uri în ediție specială: Colecția Expressions
Deja un accesoriu indispensabil pentru calculatorul personal, mouse-ul wireless HP X4000 este de acum disponibil în cinci versiuni noi de design atrăgător: Scrap Metal, Cowa Bunga, Poppy, Zebra Fade și Colour Splash. Fiecare model reprezintă ocazia perfectăpentru utilizatori să-și exprime preferințele și personalitatea prin designul cu linii, cercuri îndrăznețe sau culori puternice al fiecărui mouse.Marginile din cauciuc oferă confort și aderență, atât pentru persoanele dreptace, cât și pentru cele stâgace, iar setările sale inteligente de energie asigură o durată de viață a bateriei de până la 30 de luni. Noile modeleîncorporează un senzor laser care le menține conectate la calculator chiar și la o distanță de nouă metri, devenind astfel un accesoriu indispensabil, atât pentru studenți, cât și pentru profesioniști.

Rucsacurile HP Signature au interiorul căptușit pentru a proteja orice notebook, numeroase compartimente pentru organizarea accesoriilor și bretele confortabile pentru a fi ușor de transportat. Rucsacul HP Signature este potrivit pentru majoritatea notebook-urilor de 40,6 cm (16 inch) și are o bază cu o căptușire ranforsată pentru mai multă siguranță și protecție.

Accesoriile ideale pentru cei mereu în mișcare și ambițioși, geanta de laptop HP Slim și husele HP Top-Load și HP Authentic Top-Load au un design sofisticat șisunt căptușite și întărite special pentru a proteja orice notebook-uri. Gențile au exterior rezistent la apă, barete de umăr detașabile, mânere moi și până la 11 buzunare spațioase pentru organizarea ușoară a accesoriilor. Atât gențile, cât și husele HP se potrivesc pentru notebook-uri cu dimensiuni de la 35,6 cm (14 inch) la 40,6 cm (16 inch).

Conectare rapidă pentru a împărtăși ușor clipuri HD la calitate impresionantă
Comunicarea cu prietenii ori familia se poate face acum mai ușor ca oricând,cu ajutorul noilor camere web HP, care pot efectua apeluri video la rezoluție de până la 1080p în full HD. Aceste camere web sunt compacte și permit utilizatorilor să efectueze apeluri video, să filmeze și să fotografieze cu o rezoluție de până la 12 MP, și apoi să uploadeze cu un singur click conținutul pe Facebook, Twitter, YouTube și Flickr. Designul flexibil le permite utilizatorilor să fixeze camerele web oriunde ar avea nevoie de ele și să le rotească până la 360 de grade. Camerele web HP 5210 și HP 3310 dispun de software care permite apeluri video între trei persoane. De asemenea, acestea încorporează trei butoane pentru acces rapid la funcțiile de bază. Camerele HP servesc nevoilor tuturor utilizatorilor: de la modelul HP 1300,dedicat familiilor şi până la modelul HP 5210 pentru utilizatorii care își doresc o experiență full HD. Vârful de gamă, HP HD 5210a fost certificat de Skype™ și  dispune de tehnologie H.264 de ultimă generație pentru streaming video clar, fără întârzieri.

 

Toate produsele vor fi disponibile în România din data de 6 August in reţeaua partenerilor autorizaţi HP.

Pia Marina Voicu