GALAXY S III vă aşteaptă cu sute de premii în zona de gaming pe smartphone

Dacă sunteți pasionați de gaming, de smartphone-uri sau – și mai bine – de amândouă la un loc, Samsung vă întâmpină cu o promoție care promite multă distracție. Între 15 iulie și 15 august, în zona Town Square din Băneasa Shopping City, vă așteaptă o zonă de gaming pe noile smartphone-uri Samsung GALAXY S III, unde participanții cu cele mai bune scoruri pot câștiga sute de premii.

Vizitatorii vor avea la dispoziţie patru smartphone-uri Galaxy S III conectate la patru televizoare. În prima zi, concurentul care va obţine cel mai mare punctaj va câştiga un Galaxy S III, iar următorii 20 de participanţi din clasament vor primi câte o cană termoizolantă. Până la sfârşitul campaniei, Samsung va oferi premii zilnice constând în căni termoizolante şi genţi, pentru cele mai bune scoruri.

În același timp, între 23 iulie – 12 august, primii 700 de clienţi care vor cumpăra online smartphone-ul Galaxy S III de la unul dintre magazinele partenere vor primi câte un set de accesorii în valoare de 35 de euro.