I LOVE Accessories! Târgul dependenților de accesorii

În prima luna de vară, InStilulMeu a pregătit pentru iubitorii de accesorii și bijuterii, I LOVE ACCESSSORIES, primul târg destinat obiectelor ce ne întregesc și ne definesc ținutele.

 

 

Reunim efervescența accesoriilor și a bijuteriilor într-o primă ediție – I LOVE ACCESSORIES. Ne bucurăm împreună de obiecte unicate, create de designei creativi și pasionați. I LOVE Accessories, are loc pe data de 30 iunie în spațiul generos al restaurantului The Lounge Bucharest – CAlea Floreasca 111-113.

Va întâmpinăm cu accesorii și bijuterii autentice pentru toată familia: femei, bărbați, copii, casă, grădină, dar și pentru gadget-urile voastră preferate, IT și auto.

Creații inedite, atent selectate, așteaptă să fie probate și luate acasă de către cei mai mari iubitori de accesorii. Peste 50 de expozanți participă la prima ediție dedicată dependenților de accesorii.

Această prima ediție vine cu accesorii ce au ca scop să impresioneze atât femeile, cât și bărbații și copii. Nu vor lipsi nici accesoriile pentru casă, grădină, dar și cele pentru gadget-urile preferate.

Deși toate aceste categorii nu intră în target-ul țintă pe care târgurile bucureștene îl setează, I LOVE Accessories își propune să adune într-un loc toate tipurile de accesorii pe care un pasionat și le dorește și astfel să transforme acest concept de târg într-o ieșire pentru toată familia. Dacă slalomul printre standuri li se va părea obositor celorlalți membri ai familiei, te pot aștepta la un suc, chiar în același loc.

Public entuziast, parteneri media și parteneri, sunt invitați să participe alături de noi la o ediție specială a târgului I LOVE Accessories.

Parteneri media: Instilulmeu.ro, hipmag.ro, tonica.ro, 1music.ro, myara.ro, web-connect.ro, calendarevenimente.ro și mulți alții.
Vom reveni în curând și cu lista expozanților.