Idei romantice prin care îţi vei testa relaţia

Cum să vă mai distraţi în doi, dacă sunteţi la începutul relaţiei şi doriţi să vă cunoaşteţi mai bine? Avem câteva soluţii care vă vor face să vă amuzaţi copios, împreună.

Puneţi în scenă o şedinţă foto, în urma căreia vă veţi da seama imediat dacă vă potriviţi sau nu. Pentru asta, veţi avea nevoie de o cameră foto şi de o oarecare doză de creativitate. Gândiţi-vă întâi la un concept simplu, sau puteţi să recreaţi o scenă dintr-un film clasic. Dacă veţi trece peste timiditatea iniţială şi vă veţi intra în roluri, veţi putea descoperi chimia cuplului vostru, captivată într-o tonă de fotografii inedite!

Sursa foto: ivillage.com

Exerciţii fizice în doi: fie vorba între noi, ele vor creşte şi apetitul sexual, iar daca mergeţi la sala vă veţi distra împărţind o activitate care vă va face bine amândurora. O alternativă ar fi lecţiile de dans, la cluburile speciale, în cazul în care nu sunteţi nişte împătimiţi ai sălii de sport.

Spa în doi: aveţi nevoie de o deconectare de la rutina cotidiană, dar una mutuală! Nu există o cale mai relaxantă decât un centru spa, câteva lumânări parfumate, muzică ambientală şi două căni cu ceai. Şi pentru că vă veţi afla, până la urmă, la o întâlnire, alegeţi un masaj doar pentru membre, cu uleiuri senzuale.

Sursa foto: healthspablog.com

Jucaţi-vă de-a casa, la Ikea: altfel spus, imaginaţi-vă că locuiţi într-o anumită cameră şi comportaţi-vă de parcă aţi vrea să cumpăraţi mobilă pentru o nouă casă! Veţi putea afla multe lucruri despre gusturile şi preferinţele celuilalt şi vă veţi putea aborda rolurile cu umor. Chiar nu va trebui să cumpăraţi, neapărat, ceva!

Citiţi-vă în palmă! Evident, aceasta va fi o activitate pentru pur divertisment, pentru că veţi merge împreună la o ghicitoare. Încercaţi să aflaţi separat previziunile, apoi comparaţi-le.

Sursa foto: onlinehomestudies.com

Duelaţi-vă, la figurat bineînţeles: un meci de ping-pong în doi sau, de ce nu, o noapte de karaoke.

 Voi ce idei amuzante ne propuneţi?