Ikea lansează cardul Ikea Family

Catalogul IKEA 2013 depășește marginile paginilor tipărite aducând mai multă interacțiune  prin aplicația disponibilă gratuit pentru telefoane și tablete care utilizează sistemele de operare Android și IOS. Prin această aplicație publicul va avea ocazia să acceseze un conținut ce depășește paginile catalogului, prin scanarea simbolului aflat în interiorul catalogului putând avea acces într-un showroom online interactiv. Noua aplicație oferă un conținut multimedia extins, precum galerii de imagini, filme pline de inspirație, povești ale designerilor sau chiar vizualizări 3D interactive și X-Raay ale produselor. „Schimbă perdele, fii creativ și uită-te în spatele ușilor închise ale dulapurilor”, acesta este îndemnul celor de la IKEA pentru clienții lor.

 

O altă surpriză descoperită de IKEA odată cu lansarea noului catalog este cadrul IKEA FAMLY. IKEA FAMILY este un program de loialitate  prin care este răsplătită fidelitatea clienților IKEA. Orcine poate deveni membru și intra în posesia cardului, gratuit, prin completarea unui formular în interioul magazinului.

IKEA FAMILY:
Este un program de loialitate prin care se doreşte să se răsplăteasca fidelitatea clienţilor . Oricine poate deveni membru şi intra în posesia cardului IKEA FAMILY, gratuit, prin simpla completare a unui formular în magazin.
Beneficiile membrilor:

 Toate produsele din noua gamă IKEA FAMILY, la preţuri speciale;
 Selecţii lunare de produse din gama obișnuită, la prețuri speciale de membru;
 Cafea sau ceai gratis de luni până vineri, precum și oferte speciale la Restaurantul IKEA și în Magazinul de delicatese suedeze;
 De 12 ori pe an inspirație și idei pentru acasă, în revista digitală live, primită direct pe adresa de e-mail;
 Evenimente exclusive unde membrii IKEA FAMILY pot afla noi idei și informații despre designul interior;
 Newsletter lunar, prin care membrii IKEA FAMILY află primii ce se întâmplă în magazinul IKEA: oferte speciale, trucuri și soluţii;
 Membrii IKEA FAMILY beneficiază de o perioadă extinsă de returnare a produselor de 120 de zile;
 Copiii pot petrece mai mult timp la locul de joacă în timpul săptămânii.