kika lanseaza gama Quattro Mobili, linia de mobilier premium, din lemn masiv

Retailerul kika își extinde, atât în România cât și în magazinele din Europa Centrală și de Est, linia de mobilier dedicată living-urilor, dining-urilor și dormitoarelor cu un brand nou, premium, din lemn masiv. Quattro Mobili cuprinde 8 sortimente diferite, cu aproximativ 130 de piese de mobilier, de la cel cu aspect antichizat sau rustic, la stilurile colonial ori elegant.

Gama Castello

Reîmprospătarea continuă a mobilierului face parte din strategia kika România de atragere a noilor clienți și de creștere a vânzărilor. Astfel, compania își reînnoiește permanent portofoliul de produse, în acord cu necesitățile reale ale cumpărătorilor. În plus, lansează colecții noi de mobilier în sezoanele toamnă – iarnă, primăvară – vară, aducând mereu un suflu nou în magazin.

Sub sloganul Home for a lifetime programele Quattro Mobili se adresează tinerilor și persoanelor peste 40 de ani, cu venituri medii și peste medie. Colecția este versatilă, corpurile de mobilă putând fi mixate între ele. Astfel, cumpărătorii pot obține rezultate cu totul deosebite în funcție de spațiul disponibil. Este un concept nou de amenajare, shop in shop.

Gama Quattro Mobili

Dormitorul sau livingul sunt camerele în care ne relaxăm, dormim și ne reîncărcăm cu energie după o zi de lucru obositoare. De aceea, venim în întâmpinarea nevoilor clienților și le propunem, de această dată, un mobilier sofisticat, cu design contemporan, special pentru cei care doresc să se diferențieze”, declară Doina Apostolică, director magazin kika România.

kika_Quattro Mobili

Doina Apostolică adaugă: “Liniile moderne, drepte, cu o asimetrie elegantă și plină de rafinament, aduc un aer fresh. Mobila din lemn masiv de fag, salcâm, în diverse nuanțe antichizate, roșcate, acoperă o varietate de gusturi și preferințe. Din luna februarie, vom lansa și o colecție nouă de bucătării configurabile, la prețuri avantajoase, ce provin din Italia”.   

Mobilierul din colecția Quattro Mobili este de calitate superioară și aduce idei proaspete, calitate și confort în locuința noastră. Fiind inspirată de eleganța locuințelor în stil britanic sau colonial, mobila atrage atenția prin finisajele de excepție. În viitor, compania intenționează să extindă și sortimentul de bucătării cu articole noi, în culori și stiluri surprinzătoare.

Anul 2015 se anunță deja unul interesant în ceea ce privește tendințele în amenajări interioare. Vom vedea culori atrăgătoare – albastru,  olive, pasteluri – mobilier care reinventează luxul clasic, o fuziune de stiluri, materiale și modele decorative.  Textilele, decorațiunile prețioase, mobilierul din lemn vor fi căutate de cei care doresc să aibă o locuință amenajată după ultimele trenduri. Atentă la tendințele la nivel global, kika România lansează permanent colecții noi, în acord cu propunerile designerilor”, mai spune Doina Apostolică.

 Programul Cape Cod

 Gama Concerto este fabricată din lemn masiv băiţuit. Este un program elegant, clasic, ce cuprinde o varietate largă de elemente. Datorită culorii, poate fi uşor combinată cu gamele Castello, Cape Cod şi Toscana. Iluminatul cald al elementelor cu sticlă aduce un plus de eleganţă.

 Programul Cape Cod este fabricat din lemn masiv de salcâm. Aspectul este unul antichizat de culoare maro roşcat. Această gamă este deosebită datorită sertarelor reversibile, având o latură din lemn masiv şi cealaltă din ratan. Această gamă poate fi combinată cu elemente ale gamelor Toscana şi Castello.

 

 

Mobilierul din gama Castello este fabricat din lemn masiv de salcâm, într-o nuanţă de maro roşcat, în stil colonial. Gama conţine atât elemente de living cât şi de dining şi dormitor. Datorită aspectului său cu linii clare şi finisaje de calitate, se potriveşte perfect tuturor stilurilor, de la modern la clasic. Această gamă poate fi combinată cu elemente ale gamelor Toscana şi Cape Cod.

Ca să fiți la curent cu trendurile de design kika, vă invităm și pe pagina de Facebook/kika-RO.

***

O viață mai frumoasă și amenajarea individuală a locuinței – calitate ridicată la cele mai bune prețuri. kika oferă o gamă largă de mobilier și amenajări interioare pentru toate gusturile și posibilitățile. Sortimentul de produse cuprinde peste 50.000 de articole. Clienții beneficiază de o ofertă bogată de produse, începând cu accesorii practice până la soluții complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub același acoperiș”, kika oferă și servicii de tipul livrare, montare, măsurare, proiectare, preluare de mobilier vechi și multe altele.