IL PASSO primăvară – vară 2013, o colecţie plină de personalitate

Pentru sezonul primăvară – vară 2013, noua colecţie IL PASSO propune cele mai în vogă piese ale momentului. Fie că vorbim despre accente strălucitoare, color block, materiale atipice sau despre pantofi în stil masculin, IL PASSO provoacă iubitoarele de modă să realizeze combinaţii îndrăzneţe şi să îşi completeze ţinutele puternic personalizate cu pantofii şi accesoriile potrivite, ce reflectă inteligent şi estetic trendurile prezentate în capitalele internaţionale ale modei.

 

  1. Accentele strălucitoare sunt unele dintre cele mai în vogă tendinţe în acest sezon, aflându-se printre propunerile designerilor de pretutindeni. Regăsite în pantofi şi genţi glitter sau cu inserţii metalice,  acestea oferă o atitudine glam oricărei ţinute.

  1. Color Block – Fie că este vorba de neon sau combinaţii contrastante, precum negru – verde sau negru – auriu, colecţia IL PASSO primăvară – vară 2013 se evidenţiază prin culori puternice şi îndrăzneţe, ce scot din anonimat orice ţinută. De la pantofi cu tocuri ameţitoare, la sandale chic şi balerini stylish, color block-ul va scoate în evidenţă orice ţinută, fie ea de zi sau de seară.

 

  1. Eye catchy detailsBaretele colorate, fundele sau accentele snakeskin sunt detaliile ce nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei fashioniste în acest sezon. Accentele snakeskin imprimă o personalitate puternică oricărei ţinute, în timp ce baretele colorate şi fundele vor oferi un aer jucăuş outfit-ului ales.

 

  1. Pantofii în stil masculin, atât de iubiţi pe podiumurile internaţionale sunt transpuşi în colecţia IL PASSO primăvară – vară 2013 prin balerini, slippers, mocasini sau creepers. Purtaţi alături de o ţinută feminină sau de un outfit lejer, vor inspira un look relaxat şi o atitudine careless.

  1. Materiale atipiceGenţile din material transparent revin în tendinţe în 2013 şi aduc o notă minimalistă ţinutei alese. Lacul se menţine în trend şi în acest sezon, regăsindu-se în combinaţii cu alte highlight-uri ale colecţiei IL PASSO, precum color block sau pantofi în stil masculin.

 

IL PASSO transpune în colecţia primăvară – vară 2013 tendinţele internaţionale, oferind iubitoarelor de modă piese cu personalitate pentru un sezon curajos.