Pastor’s wife! Modestie şi eleganţă de la Meli Melo

Cu siguranţă, moda anilor ’40 a avut o influenţă majora în ceea ce priveşte emanciparea de mai tarziu, a femeii şi tendinţele despre care toate fashionistele vorbesc, azi.

Dacă urmărim piesele vedeta ale colecţiilor din zilele noastre, realizăm că elementele florale, imprimeurile de atunci, fundiţele, stilul clasic, conturat prin liniile drepte şi croielile simple, nu sunt doar amintiri.

Delicată, modestă, romantică şi discretă. Aceasta este tipologia care ne-a inspirat.

Tabloul perfect al acestui început de sezon ? Este simplu ! Outfit diafan, în pasteluri şi nuanţe calde, natura în mii de culori şi accesoriile perfecte.

Intra în scenă fundiţele şi elementele vintage, precum pandantivele inspirate din cufărul bunicii. Poartă o poza, o amintire, mereu alaturi şi pastrează din eleganţa acelor vremuri ce aduc în prim plan, modestia şi eleganţa, cu ajutorul colierelor vintage.

                                                                

Îţi aminteşti celebrul guler «Peter Pan», timid, care te duce cu gândul la fetele cuminţi, de pension de odinioară ? Acum, îl găseşti ataşat la bluze şi cămăşi, dar ceea ce e şi mai interesant este că îl poţi avea şi separat, pentru a-l purta în diferite alte combinaţii, chiar şi când ai o ţinută cu umerii goi.

Pentru un look şi mai cuminte, o dată cu lansarea acestei noi teme, recomăndam fundiţele, materialele soft, cât mai delicate, dar şi elementele vintage, florale, în nuanţe de roz, lila, bej. Colierele se remarcă prin delicateţe, iar cerceii exprimă naturaleţea şi aerul vintage al stilului abordat.

Nu rata nici accesoriile de păr! Este timpul să intre în scenă şi să defileze, din nou, fundiţele, florile, pastelurile şi elementele diafane, cât şi dantela şi broderiile.

Nota elegantă este completată de genţile pe care ea le adoră! Cuminte, suavă, dar plină de farmec, ea alege să poarte genţi vintage, decorate în stilul vremurilor de mult apuse, din materiale soft, culori bonbon şi aplicaţii delicate.

Colecţia va fi disponibilă începând cu 17 august, în magazinele Meli Melo.

Pia Marina Voicu