Încarcă-ți bateriile cu Fuel your Gadget – stație de reîncărcare creativă powered by burn

 În fiecare zi, nivelul de energie scade progresiv, mai ales în rândul tinerilor, care au nevoie constant de forțe proaspete pentru a se exprima, în toate formele posibile.

Fuel your gadget 1 Fuel your gadget 2

Timp de o lună, bucureștenii care se plimbă în Centrul Vechi vor găsi o cutie burn supradimensionată (Fuel your Gadget) care le va încărca… telefoanele și tabletele. Fuel your Gadget este amplasat pe Strada Smârdan nr. 13 și are rolul de a-i ajuta pe tineri și nu numai să își reîncarce “puterea de exprimare”.

Generația Y încearcă să își exprime gândurile și ideile sau să își întrețină prieteniile în cât mai multe moduri cu putință. Sunt conectați la toate dispozitivele media, nu se pot dezlipi de telefonul mobil și caută neîncetat noi căi de exprimare. Uneori însă, chiar și nivelul lor de energie scade și ar face orice să rămână conectați neîntrerupt în acest sistem interdependent în care trăiesc. Nu obosesc numai ei, ci și dispozitivele care le servesc drept prieteni, instrumente de lucru, metode de entertainment.

Pentru acest lucru, burn a venit cu ideea instalării unui can burn care să îi ajute să își încarce bateriile la orice oră. Fuel your Gadget este o stație de reîncărcare creativă pentru principalele gadgeturi (telefoane si tablete). Cu burn Fuel your Energy, tinerii își recapătă energia și pot posta neîncetat pe canelele social media.

În fiecare zi sunt multe lucruri de făcut. La birou sau la școală, în oraș cu prietenii sau la un evenimente, toată lumea este conectată la internet și la o mulțime de gadgeturi care îi ajută să știe ce se întâmplă în lume oricând, oricum. Tocmai de aceea, Fuel your Gadget va sta la dispoziția tinerilor și la următoarele evenimente burn.

Despre burn

 

burn energy e combustibilul celor creativi, care au ceva de spus și vor ca toată lumea să afle de visul lor. În România, burn susține comunitățile de skateboard, bmx, snowboard și muzică electronică, urmărind în primul rând creșterea performanței prin creativitate.