Infacol – pentru liniştea puiului tǎu

Colicile abdominale ale sugarilor apar, de regulă, în prima lună de viață și sunt definite ca episoade de plâns puternic, însoțite de o stare de agitație intensă a bebelușului sănătos, fără a exista un motiv evident pentru aceste simptome.

 

Colicile abdominale debutează brusc, bebelușul plânge mult, chiar și câteva ore, este neliniștit, își mișcă mâinile și picioarele, se poate înroși sau învineți la față. Durerea asociată colicilor poate fi cauzată de acumularea unor mici bule de gaze captive în abdomenul bebelușului, care poate apărea ca urmare a înghițirii excesive de aer în timpul alăptării sau a imaturității fiziologice a tractului gastrointestinal.

Infacol ajută la eliberarea gazelor și calmează eficient colicile abdominale. Administrat bebelușului înaintea fiecărei mese, Infacol diminuează balonarea și tensiunea în burtică și ameliorează durerea.

Ingredientul activ din produsul Infacol este simeticona, un antiflatulent care favorizează contopirea micilor bule de gaze captive și formarea unor bule mai mari, pe care bebelușul le poate elimina mai ușor.

Sigur pentru bebeluși, Infacol nu conține zahăr, alcool sau coloranți și se poate administra încă de la naștere. Mămicile se vor bucura să afle că Infacol nu necesită preparare prealabilă și este foarte simplu de administrat, pipeta cu care este prevăzut ambalajul permite dozarea exactă a produsului.

Infacol este un dispozitiv medical. Citiţi cu atenţie prospectul.

Disponibil ȋn farmacii, 50 ml.