The One Party- cea mai mandra petrecere a anului!

Andreea Esca, The One, Crisa Kyra, Ie

Vineri, 17 Mai a avut loc cel mai frumos eveniment la care am participat anul acesta, cea de-a 9a petrecere aniversara The One si motiv de sarbatorire a celor 100 de publicatii ale revistei.

Tematica evenimentului a fost IA, articol vestimentar traditional romanesc, iar pt prima data majoritatea celor care au participat la petrecere au respectat tematica, probabil si datorita gazdei evenimentului, doamna stiriilor din Romania, Andreea Esca.

       

A fost cea mai autentica petrecere romaneasca deoarece cei prezenti in club au inlocuit hainele semnate de designeri consacrati cu cel mai frumos articol vestimentar romanesc, IA,  reprezentand traditia si valoriile poporului roman.

Impreuna cu Maria

    

Impreuna cu colegele de la revista InstilulMeu.ro

    

Impreuna cu Denisia si Armando Lungu

Impreuna cu Laura Calin si Cristina Savulescu

Invitata speciala a serii a fost talentata Loredana, care a emotionat multimea cu melodii remarcabile precum’ Buna seara iubitp’ , dar a si ridicat oamenii la joc si dans cu cele mai frumoase cantece populare, precum ‘Marioara de la Gorj’ si ‘Trandafir de la Moldova’. Multumesc Loredanei pt un show extraordinar, este o artista remarcabila.

La acest eveniment am purtat o ie vintage, pantaloni Zara, sandale Tribute – Yves Saint Laurent si geanta Prada.

     

Va prezint tinutele mele preferate:

Andreea Esca si sotul

Jojo

Ilinca Vandici

Maria Marinescu

Camelia Sucu

O parte din echipa The One

O zi frumoasa!