Infografic: E mai scump biletul de film la VIP decat unul intr-o sala obisnuita?

People PR a venit cu ideea unui infografic pe care l-a realizat împreună cu VIP Studios din Grand Cinema Digiplex. Acesta evidențiază avantajele de care un spectator se bucură dacă alege să petreacă o seară la una din cele două săli VIP.

GrandVipStudios_Infografic_

La Grand VIP Studios mergi pentru a te bucura de o experiență cinematografică completă, sunet și imagine premium, împreună cu beneficiile unui tratament specific unui VIP: confort sporit pe canapele din piele (45 de locuri în fiecare sală), zonă de garderobă, spațiu pentru fumători, catering „all you can eat”, o gamă largă de băuturi, servite direct în sala de cinematograf și un personal atent la nevoile fiecărui client în parte.

De aici rezultă un mare avantaj, acela că toate serviciile le găsești într-un singur loc. Costul unui bilet într-o sală VIP nu depășește valoarea unei seri obișnuite petrecute în mall și la cinema, unde în cele mai multe cazuri, iei masa la un restaurant și, odată ajuns la cinema, îți comanzi popcorn și apă.

În plus, la Grand VIP Studios poți găsi mai multe motive de răsfăț. În această perioadă, spectatorii sunt întâmpinați înainte de începerea filmelor, în zona de lounge, de barmani care susțin show-uri de bartending sau de domnișoare care oferă masaje de relaxare la gât.

Asadar, marele atu al acestui tip de vizionare este că valoarea tuturor serviciilor oferite într-un singur loc, la VIP, însumate cu prețul unui bilet într-o sală de cinema obișnuită, echivalează cu costul unui bilet la Grand VIP Studios.