Ingrijire avansata pentru pori: noul Murad Skin Smoothing Polish!

Noul scrub Murad Skin Smoothing Polish exfoliază intens, fără a irita pielea, îndepartează impuritățile și decongestionează porii, în timp ce curăță tenul în profunzime.

image002

Skin Smoothing Polish face parte din gama Pore Reform™, gama patentată Murad care accelerează capacitatea de regenerare a celulelor, îndepărtează celulele moarte lăsând porii curați și tenul mai luminos. Această gamă reglează producția de sebum și îmbunătățește aspectul tenului cu imperfecțiuni, lăsand pielea mai netedă și mai curată.

Ideal pentru persoanele care doresc un produs avansat de curățare, Skin Smooting Polish este formulat cu microsfere delicate de ulei de Jojoba care exfoliază celulele moarte și curăță porii încărcați. Această formulă de curățare în profunzime conține Hamamelis, astringent care minimizează porii,

Extract de Scorțișoară care reglează producția de sebum fără să usuce pielea, și Extract din Sâmburi de Rodie care o protejează împotriva acțiunii radicalilori liberi și reduce inflamațiile tenului.

Bogat în ulei de Omega-6, Skin Smoothing Polish conține uleiuri de Starflower (Limba Mielului) și de Semințe de Floarea Soarelui care hidrateaza și catifelează pielea.

“În timp, impuritățile și sebumul blochează porii, oferind tenului un aspect încărcat și tern. Aceasta acumulare nu afectează numai aspectul tenului nostru, dar poate influența și sănătatea pielii. Cheia pentru a prelungi strălucirea naturală specifică tenului tânăr, consta în respectarea ritualului zilnic de ingrijire a pielii; acest lucru presupune folosirea unui produs puternic exfoliant. La fel cum ai intensifica antrenamentele sportive pentru a avea rezultate mai bune,utilizarea unui produs exfoliant intensiv de curățare de două-trei ori pe săptămână, va imbunătăți performanța ritualului tău zilnic de îngrijire.” Dr. Howard Murad

Produsul Murad Skin Smoothing Polish este disponibil exclusiv in magazinele Sephora. Pret 170 lei.