Ingrijirea estetică pentru unghii!

CUTI-TREAT – EXFOLIANT PENTRU CUTICULE & FORTIFIANT

Descoperiţi cum natura poate face bine mâinilor şi unghiilor dumneavoastră.

Aceste produse sunt infuzate cu calităţile revitalizante, antioxidante, hidratante şi calmante ale plantelor şi fructelor.

Prima gamă profesională ce introduce ingrediente naturale în compoziţia produselor.

100% FĂRĂ PARABENI ŞI FORMALDEHIDĂ!

Îmbinaţi experienta olfactivă cu cea senzorială! Aromă de papaya şi mango vă va cuceri definitiv iar efectul al scub-ului este wow!

De ce ne place? Pentru că, printr-un singur gest, cuticula mea este exfoliată şi hidratată şi mai mult, unghiile mele au parte de un mic tratament de fortifiere.

Acest exfoliant anti-bacterian conţine extracte de papaya şi sâmbure de mango ce îndepărtează cuticula şi întăreşte unghiile. Particulele de ţesut mort sunt îndepărtate. Hidratarea intensă stimulează producerea cuticulei. Particulele mici de litchi ajuta la menţinerea curată a pielii.

YOYOBA POLISH CORRECTOR – RAPID & UŞOR

Descoperiţi cum natura poate face bine mâinilor şi unghiilor!

Aceste produse sunt infuzate cu multe calităţile revitalizante, antioxidante, hidratante şi calmante ale plantelor şi fructelor.

Prima gamă profesională ce introduce ingrediente naturale în compoziţia produselor.

100% FĂRĂ PARABENI ŞI FORMALDEHIDĂ!

Micile greşeli sunt uşor îndepărtate cu acest creion, lăsând unghii cu un aspect perfect. Conţine patru capete special şlefuite pentru a putea îndepărta şi cea mai greu accesibilă pată de lac de unghii.

În plus, acest produs hidratează pielea ceea ce este unic! Secretul? Uleiul de jojoba conţine o substanţă ca şi colagenul şi un agent natural anti-inflamator.

De ce îmi place acest produs? Pentru că mâna de corectare a lacului este special şlefuită pentru o corectare precisă dar facilă în acelaşi timp.