Înlătură celulita în timp record!

Elos Beauty Center vine în sprijinul clienţilor cu tratamente revoluţionare pentru îngrijirea şi tratarea pielii, de top la nivel mondial.

Unic în Romania, VELASMOOTH PROechipament produs de Syneron (lider in productia de echipamente medical-estetice) – este soluţia ideală pentru combaterea celulitei, îmbunătăţirea circulaţiei sângelui şi a limfei, conturarea şi tonifierea zonelor afectate de celulită, precum şoldurile, abdomenul, linia braţelor sau a gâtului.

(!) Rezultatele sunt spectaculoase încă de la prima şedinţă gratie tehnologiei Elos, care a revoluţionat metodele de luptă cu celulita, fiind, la ora actuală, singura soluţie care combină 4 tehnologii diferite: ENERGIA OPTICĂ cu INFRAROŞU, RADIOFRECVENŢA BIPOLARĂ, VACUUMUL PULSAT şi forta mecanică, toate acestea prin intermediul ROLELOR MECANICE.

Tratamentul anticelulitic cu VelaSmooth Pro este aplicabil indiferent de nuanţa tenului, nu are efecte secundare, nu produce durere şi nu implică niciun risc.

În medie, tratamentul durează în jur de 8 sedinţe (cate doua pe saptamana), însă acest număr variază în funcţie de gradul celulitei şi de rezultatele dorite.

Situat în inima Bucureştiului (Intrarea Aviator Theodor Iliescu, nr. 2, parter, colţ cu Dorobanţi, nr. 6), ELOS BEAUTY CENTER te invită să te răsfeţi asemenea vedetelor de la Hollywood!Echipamentul VelaSmooth a fost distins cu Premiul Prestige Pierantoni pentru Inovaţie la Conferinţa de Nouvelles Esthetiques în Paris, martie 2008.

Detalii despre tratamentul VELASMOOTH găsiţi pe: elos.ro