INOVAȚIA Bourjois: La Laque Gel. Descoperă secretele manichiurii profesionale, la tine acasă!

Bourjois reinventează oja La Laque, lacul de unghii cu o strălucire de star. Încearcă noua rutină pentru unghii în 2 pasi, fără lampă UV! Descoperă lacurile de unghii, LA LAQUE GEL în 12 nuanțe radiante și intens pigmentate cu formulă de gel. La final, aplică, TOP COAT-UL pentru fixare și strălucire. Rezultatul senzaţional și culoarea intensă oferă unghiilor tale o rezistență de până la 15 zile. La Laque Gel, aliatul tău perfect pentru o manichiura de invidiat!

NAIL ROUTINE LA LAQUE GEL

Dintotdeauna obiectivul Bourjois a fost acela de a ne ușura viața atunci când vine vorba de make-up sau îngrijirea unghiilor. Cu noul lac de unghii, La Laque Gel, Bourjois îți oferă o manichiură profesională ușor de realizat chiar dacă ești începătoare sau deopotrivă, pasionată de unghii.

Cât ai spune 1-2-3, La Laque Gel este ușor de șters cu un dizolvant pentru unghii normal.

Fără compromisuri în ceea ce privește culoarea! Lacurile de unghii sunt      disponibile în 12 nuanțe inspirate din cele mai în vogă culori ale sezonlui prezentate pe marile catwalk-uri.

Colecția fermecătoare este îmbogățită cu pigmenți naturali care îmbracă unghia precum o rochie perfect asortată pentru orice stare de spirit sau dorință.

Pentru un finish strălucitor și rezistent, noua generație de top coat gel, Le Top Coat Gel, reprezintă pasul suprem pentru fixarea culorii, îmbunătățirea strălucirii și crearea aspectului perfect de unghii bine conturate.

Încearcă cele 12 nuanțe radiante și strălucitoare, iar la final, aplică Top Coat Gel-ul ingenios pentru un finish impecabil. Rutina perfectă!

GAMME LAQUE GEL LA LAQUE_TOP_COAT_CLOSED LA LAQUE_TOP_COAT_OPEN

Ca o profesionistă! Pentru a obține strălucire impecabilă care să reziste până la 15 zile, Bourjois îți recomandă să respecti doi pași simpli:

Pasul 1: La Laque Gel

Formula lacului de unghii sub formă de gel, radiantă și intensă se aplică în 2 straturi.

Pasul 2: Top Coat Gel

Un gel strălucitor care fixează culoarea fără lampa UV și creează efectul de unghii bine conturate şi hidratate pentru ca tu sa ai o manichiură uimitoare.

Rezultat impecabil până la 15 zile. Lacul de unghii se şterge cu ușurință cu orice dizolvant pentru unghii fără să lase reziduri sau să afecteze unghia.

 

Descoperă Duo Gels!

Lacul de unghii La Laque Gel & TOP COAT Gel

1 kit complet care include La Laque Gel si TOP COAT Gel

 

Nuanţa: Un DUO GEL roşu deschis T05, Are you reddy?

Strălucire la îndemână!

Preț Recomandat:

La Laque Gel – 31 RON

Top Coat Gel –  34 RON

Duo Gel – 50 RON

Cumpărătorul (Distribuitorul) are deplină libertate de a-și stabili prețurile de revânzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achiziționate de la Coty (Furnizor),  indiferent de prețul maxim de recomandare, inclusiv în cazul în care produsele sunt destinate unei promoții. De asemenea, Cumpărătorul (Distribuitorul) este liber să își stabilească propria politică promoțională, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricăror avantaje acordate clienților săi, independent și/sau suplimentar față de operațiunile promoționale inițiate de către sau împreună cu Coty (Furnizorul).