Concurs incheiat! InStilulmeu.ro şi Centrul Shakti te invită la concurs!

Castigatoarele sunt Elena Ionescu (tuns, tratament, coafat) si Tanase Luiza (mani-pedi). Felicitari!

InStilulmeu.ro şi Centrul Shakti  te invită la concurs! Înscrie-te acum completând câmpurile de mai jos, răspunzând la întrebarea Tu unde îţi găseşti oaza de linişte? şi urmând condiţiile de mai jos. Poţi câştiga un kit de îngrijire al părului (tuns, tratament, coafat) sau o mani-pedi din partea Centrului Shakti.

Povestea Centrului Shakti

Shakti a creat o oază de pace în tumultul bucureştean.  Centrul vă ofera posibilitatea de a vă îngriji atât de frumuseţea exterioară, cât şi de cea interioară.

‘Shakti’ este un cuvânt de provenienţă sanscrită şi vine de la verbul ‘shak’ – ‘a putea’, acesta reprezintă forţa divină şi este energia cosmică primordială, forţele dinamice care se află în spatele mişcării întregului Univers.
Shakti este un concept sau o personificare a puterii creatoare divine feminine.
În cultura sanscrita, Shakti este sursa primordială a tuturor lucrurilor, principiul universal al energiei, puterii şi al creativităţii.

Astfel, Centrul Shakti este locul în care vă puteţi îngriji de aspectul fizic dar în acelaşi timp, aveţi ocazia de a vă regăsi echilibrul interior prin relaxare şi dezvoltare personală. Atmosfera este una inedita, timpul petrecut în centrul nostru vă va transporta pe un tărâm al liniştii interioare şi al armoniei.

Condiţii:

Trebuie să dai LIKE  Paginii de Facebook Centrul Shakti Click AICI.

Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro Click AICI.

Trebuie să dai SHARE concursului și să îl recomanzi prietenilor tăi postând pe pagina ta de Facebook link-ul acestui concurs.

Trebuie să completezi formularul de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştigă unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Perioada de desfăşurare a concursului este  26 iunie – 9 iulie. În cursul zilei  de 10 iulie vor fi anunţati câştigătorii.

Câştigătorii vor fi extraşi cu ajutorul programului Random.org.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscris/ă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro.