InStilulmeu.ro şi ORLY Romania te invită la concurs!

 

 

InStilulmeu.ro şi ORLY Romania te invită la concurs! Tot ce trebuie sa faceti e sa ne spuneti ce culoare ORLY ati purta in seara de Craciun si puteti castiga un Sec N Dry, top de uscare rápida la 18 ml; un dizolvant la 118 ml; un lac de unghii Naughty la 18 ml, o crema de maini si de corp Rich Renewal cu diferite arome la 59 ml; o pila si cate 2 lacuri mini la 5,4 ml.

 

 

Inca de la inceput, ORLY a celebrat ingrijirea unghiilor prin inovatie si calitate superioara, in acest moment oferind o impresionanta paleta de 150 de nuante, o gama completa de tratamente de ingrijire a unghiilor, precum si o gama de kituri manichiura/pedichiura SPA de calitate superioara. Lacurile ORLY sunt renumite in intreaga lume pentru culori sofisticate, durabilitate si capacitatea de a ramane intacte pe unghii, dar si pentru perioada indelungata in care persista. In plus, ORLY lanseaza in fiecare sezon o gama noua de lacuri, cu nuante fascinante, in trend cu moda si tendintele actuale. Toate nuantele ORLY vin in recipiente de 18 ml. oferind astfel un plus de valoare in fiecare manichiura realizata.

Trebuie să dai LIKE  Paginii de Facebook ORLY Romania. Click aici 

Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro. Click aici 

Trebuie să completezi formularul de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştigă unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Perioada de desfăşurare a concursului este  6 decembrie– 20 decembrie. În cursul zilei  de 21 decembrie vor fi anunţati câştigătorii.

Câştigătorii vor fi extraşi cu ajutorul programului Random.org.

[contact-form-7 id=”48450″ title=”Formular concurs”]