InStilulmeu.ro şi Deborah Milano te invita la concurs!

InStilulmeu.ro şi Deborah Milano te invita la concurs! Poti castiga unul dintre cele 6 rimmeluri Deborah Milano – Lash Creator Volume&Care Mascara – Black

Producatorul Italian de produse cosmetice de elita Deborah Milano prezinta noul rimel pentru volum Lash Creator dedicat femeilor exigente. Femeile care doresc o ingrijire deosebita a genelor acordata o data cu aplicarea rimelului. Acest produs este special conceput pentru stimularea cresterii genelor, care prin aplicare repetata de fiecare zi, este un tratament care le protejeaza si le face mai puternice. Folosirea permanenta a rimelului poate duce la pierderea genelor prin cadere mai ales la demachiere. Acest fapt neplacut este eliminat definitiv cu „Lash Creator” creatorul de gene.

Formula sa inovatoare conține cheratină Lash Booster DH Complex, o compozitie extrem de atent selectata pe bază de Keratina și Bio-energizant, care stimulează creșterea naturală a genelor și a exercita un efect hrănitor și protector.

Deborah Milano oferă un efect de volum imediat datorită prezenței de siliciu microsfere care să faciliteze o distribuție uniformă a produsului de-a lungul genelor. Periuta este una sofisticata cu perii de lungimi diferite:

– perii ai lungi separa si modeleaza genele, realizand distribuirea substantei cremoase de la baza la capete.

– cele mai scurte ofera un efect de volum imediat și nu creează bulgări inestetici.

Testat oftalmologic, potrivit pentru ochii sensibili din cauza lipsei de parfumuri din formulă care limitează posibilitatea de iritare.

Culoare pura , negru profund – carbon datorita tehnologiei Triple C.

Contine: 10ml.

Regulament concurs:

Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro. Click aici 

Trebuie să completezi formularul de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştigă unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Perioada de desfăşurare a concursului este  17 decembrie– 30 decembrie. În cursul zilei  de 30 decembrie vor fi anunţati câştigătorii.

Câştigătorii vor fi extraşi cu ajutorul programului Random.org.

Premiile pot fi ridicate până pe data de 25 ianuarie 2013.

[contact-form-7 id=”48450″ title=”Formular concurs”]