Instilulmeu.ro şi L'Ayurveda Beauty vă invită la concurs!

Instilulmeu.ro şi salonul L’Ayurveda Beauty vă invită la concurs. Premiul oferit este un ritual  facial oriental cu ulei de argan sau mai degrabă o incursiune în lumea de poveste a celor 1001 de nopţi ale Seherezadei şi a secretelor de înfrumuseţare ale Reginei din Saba, un adevărat răsfăţ al corpului şi al simţurilor.

Timp de o oră şi 30 de minute puteţi savura câteva miresme exclusive şi veţi simţi toate binefacerile metodelor tradiţionale de tratament Charme d’Orient.

Ritualul facial cuprinde :

  • Demachiere cu ulei de argan şi săpun de Alep
  • Tonifiere cu apa distilată de trandafir
  • Gomaj cu mănuşa specifică kassa
  • Gomaj cu nucă de argan, louffa, argilă roz, cristale de zahăr, ulei de cocos şi extras din sâmbure de strugure
  • Mască cu argilă rassoul, ulei de argan, miere şi lăptişor de matcă
  • Masaj cu unt de arganier
  • Hidratare cu crema cu 16% ulei de argan şi ginkgo biloba şi ser contur ochi cu 16% ulei de argan şi extras din sâmbure de măr

Condiţii şi regulament:

Participantele la concurs trebuie să lase un comentariu la acest articol care să conţină numele complet de pe Facebook şi  să răspundă la întrebarea “Care sunt efectele binefăcătoare ale uleiului de argan ?”

Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook L’Ayurveda Beauty Click AICI.

Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro Click AICI.

Trebuie să completezi formularul de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani şi sa locuieşti în Bucureşti. Poţi participa şi câştigă unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Perioada de desfăşurare a concursului este 14 martie –  26 martie  2012. În cursul zilei  de 27 martie va fi anunţată fericită câştigăroare.

Premiul se va acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscris/ă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro.