ÎnStilulmeu.ro şi Superpantofi.ro te invită la concurs!

ÎnStilulmeu.ro şi Superpantofi.ro te invită la concurs! Vom oferi 10 vouchere de cumpărături online în valoare de 30 lei/fiecare pe site-ul http://www.superpantofi.ro/.

 

Participanţii la concurs trebuie să lase un comentariu la acest articol care să conţină numele complet de pe Facebook şi răspunsul la întrebarea:

Care este cel mai mic pret de pe Superpantofi.ro?

Superpantofi.ro este un boutique multibrand de pantofi care pune consumatorul si nevoile lui pe primul loc.

Dă LIKE  Paginii de Facebook SuperPantofi.Ro. Click aici 

Dă LIKE paginii de Facebook  In Stilul Meu.ro. Click aici 

Trebuie să dai share concursului și să îl recomanzi prietenelor tale postând pe pagina ta de Facebook link-ul acestui concurs.

Trebuie să completezi formularul de înscriere de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştiga unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Concursul se va încheia pe data de 5 octombrie la ora 23:59, iar câştigătorii vor fi aleşi cu ajutorul random.org şi anunţată tot prin intermediul acestei postări după încheierea concursului. Premiul se va acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscrisă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro