Valentine’s Day Contest: Win a designer dress!

Vă amintiți de talentata Ana Maria Cornea?

Ei bine, Ana si InStilulmeu.ro vă pregătesc o surpriză. Tot ce trebuie să faceți este să dați like paginii ei de Facebook și să dați share concursului pe pagina voastră și puteți câștiga acesta rochie superba.

 

pia-concurs

După o perioadă în care s-a făcut remarcată ca unul dintre cei mai competitivi stilişti români, având colaborări meritorii cu artişti, persoane publice, reviste, show-uri TV şi proiecte inedite, Ana Maria a revenit, anul acesta, pe scena designului vestimentar cu o primă colecţie de primavară-vară, concepută ca un tribut adus feminităţii absolute – “Între Venus şi Afrodita “.

Tehnica sa a devenit o amprentă iar viziunea sa, o inovație, prin maniera unică de a împleti domeniile în care excelează: pictura şi design-ul vestimentar.

Colecţia de toamnă-iarnă 2013/2014 semnată de Ana Maria Cornea este a doua cu care designerul român a revenit la prima sa iubire, designul vestimentar. O descindere pe acelaşi fir al feminităţii, începută încă din sezonul trecut, noua colecţie duce mai departe declaraţia de stil a creatoarei, împletind estetica designului cu lumea artei picturale care i-a influenţat, în egală măsură, parcursul.

AMC 1 AMC 2

Având ca referinţe artistice operele pictorului şi graficianului ceh František Kupka, definite de pendularea între abstract şi realism, colecţia reuneşte patruzeci și cinci de modele care migrează de la piese structurale la piese ultra-feminine, învăluite în componenţa esenţială a eternului feminin: misterul. Trimiterile la feminitate sunt contrabalansate de mici inserţii masculine, precum reverele ascuţite, prezente pe mantouri, rochii, salopete şi veste, dar şi de tăieturile adesea matematice.

Dacă vreți să străluciți într-o creație a Anei, urmați pașii! Norocul poate fi de partea voastră!