Întâlnire specială cu noutățile Marionnaud Paris

Marionnaud România a lansat, într-un eveniment chic și plin de stil, organizat la înălțime, deasupra Bucureștiului, noile game de produse proprii și de parfumuri exclusive pentru sezonul de primăvară-vară.

Colectia Mastic Spa_Eveniment de lansare Marionnaud Paris_23 Aprilie

A fost o zi de răsfăț, în care peste 100 de jurnaliști, bloggeri, VIP din industria frumuseții și modei au testat produsele de îngrijire și cosmeticele Marionnaud Paris, s-au bucurat de ședințe de machiaj și mai ales de multe surprize.

Cu această ocazie, au fost lansate produse noi în gama gelurilor de duș, cu infuzii fresh și exotice, palete noi de culori pentru machiaj în tonurile primăverii de la Marionnaud Paris, produse pentru ritualul zilnic de îngrijire a tenului de la Hydra&Sublim, creme cu texturi ușoare de la Mastic SPA, creme și parfumuri din colecția Di Palomo, o selecție senzațională de parfumuri exclusive.

Colectia Bathline_Eveniment de lansare Marionnaud Paris_23 Aprilie

Fiecare gamă a avut un spațiu dedicat, unde beauty – adviserii le-au vorbit invitaților despre arome, texturi, parfumuri, introducându-i în universul franțuzesc Marionnaud Paris.

Am avut parte și de o noutate exclusivă – Colecția de bijuterii Caviar Valentina Pelinel for Flusberg, care-i poartă semnătura și care completează cu stil orice garderobă. Bijuteriile se adresează femeilor puternice, elegante, care au încredere în sine, celor care nu se tem să iasă în evidență. Colecția este disponibilă în parfumeriile Marionnaud selecționate.

Panorama heliport_Eveniment de lansare Marionnaud Paris

Marionnaud Paris pune accent nu numai pe experiența olfactivă ci și pe cea vizuală. De aceea, Claudia Stroe, Bubble Artist, a susținut un moment magic, jucându-se, cu multă îndemânare, cu baloane de săpun supradimensionate.

Și pentru că frumusețea înalță, participanții au fost invitați să urce pe acoperișul clădirii Crystal Tower, pe heliport, pentru sesiuni foto unice.

“Frumusețea înseamnă stil, atitudine, încredere în sine, naturalețe și mai ales multe zâmbete. Este ceea ce transmit parfumeriile Marionnaud Paris în fiecare zi consumatorilor prin oferta de produse, prin ședințele de make-up susținute de beauty adviseri”, spune Ana Maria Dicu, Marketing Manager Marionnaud Paris.

 “Marionnaud Paris este un brand care transmite ideea de frumusețe naturală, plină de prospețime, pariziană. Astăzi, aici, am recreat atmosfera tipic franțuzească a unei parfumerii în care cel mai mult contează experiența senzorială, a unei parfumerii în care ne dorim să fim răsfățați cu arome, texturi, cu jocuri de culori senzaționale”, adaugă Ana Maria Dicu.