Epilare definitivă, complet nedureroasă, cu ajutorul tehnologiei laser Soprano!

Industria epilării definitive este revoluționată prin noua tehnologie Soprano care promite femeilor tot ce şi-ar putea dori: piele permanent fină şi mătăsoasă, prin epilare nedureroasa. Reducerea permanentă a pilozității cu ajutorul laserului este o opțiune de ultimă ora bazată pe studii clinice, printr-un tratament nedureros, rapid şi cu rezultate remarcabile. Epilarea definitivă cu laser se realizează doar în cadrul centrelor medicale şi de înfrumusețare, de către specialişti.

Tehnologie nedureroasă pentru o piele fină!

Marele inconvenient al epilării prin metoda IPL, cea mai răspândită metodă de epilare laser la noi în țară, este durerea. Unele femei, după ce experimentează o şedință cu laserul IPL, se reîntorc la epilarea clasică, nesuportând disconfortul fizic. “Acum, datorită unei tehnici inteligente denumită <<In Motion>> care foloseşte impulsuri cu frecvențe înalte şi energii mai joase, procedura devine nedureroasă, iar durata şedințelor se scurtează. In plus, aparatul realizează o anestezie locală prin răcire, care reduce până la zero riscul de arsură a pielii şi orice fel de disconfort”, a precizat Daniela Ciuraru, medic estetician în cadrul Egoist Wellness.

Eficiență dovedită, riscuri mai puține!

“Aparatul Soprano XL funcționează într-un spectru de lungimi de undă laser care este absorbit într-o mai mare măsura de către pigmentul foliculului pilos, distrugând mai mulți foliculi, într-un număr mai mic de şedințe”, a declarat dr. Daniela Ciuraru.

Un alt inconvenient al epilării prin IPL este riscul de hipo/hiperpigmentare a pielii. Sunt expuse tipurile de ten de nuanță închisă la care riscul de hipopigmentare poate să limiteze într-o măsura mai mica sau mai mare şedințele de epilare şi, implicit, eficiența acestora. “Acest risc nu există însă la epilarea laser cu Soprano XL, şi de aceea poate fi făcuta pe orice tip de ten, chiar şi pe pielea bronzată, tocmai datorită posibilității de a lucra cu energii joase”, a mai spus medicul.

Informații esențiale dacă vreți să recurgeți la epilare definitivă cu laserul Soprano:

Epilarea se poate face pe orice zonă a corpului: față, sâni, brațe, axile, abdomen, zona inghinală, picioare etc. “Pentru ca epilarea să fie eficienta, aveți nevoie de 6-8 şedințe (deoarece firele de păr cresc în etape diferite), în funcție de zona vizată. Pe parcursul şedințelor se recomandă să nu vă epilați prin tehnici de smulgere a firului de păr, de altfel veți vedea că nici nu va fi nevoie, deoarece firele de păr în creştere vor fi din ce în ce mai rare, mai fine şi mai decolorate, aproape inobservabile”, a prezicat Daniela Ciuraru, medic estetician în cadrul Egoist Wellness.

Şedințele se fac la un interval de 1-2 luni, timp în care nu se recomandă expunerea la soare sau solar. Prin urmare, dacă aveți gânduri de vacanță în zone sau perioade însorite ar fi bine să vă grabiți, primăvara este cea mai bună perioadă pentru eliminarea părului nedorit prin metoda Soprano!

Despre Egoist Wellness

Egoist Wellness este unul dintre cele mai apreciate centre wellness din Bucureşti şi printre puținile centre ce îmbină terapiile de relaxare cu tratamente cosmetice şi dermatologice de ultimă ora. Egoist Wellness este în prezent unicul centru din Bucureşti care deține aparatul Soprano XL, dispunând şi de personal specializat pentru a realiza procedura.

Specialiştii de la Egoist sunt aşi când vine vorba de relaxare, tratamente cosmetice, de slăbire, de reducerea celulitei şi facelift-uri non-chirurgicale, fiind în permanență la curent cu ultimele secrete referitoare la frumusețe şi menținerea tinereții chipului şi a corpului. Pentru mai multe detalii vizitați www.egoistwellness.ro sau urmăriți-ne pe Facebook (www.facebook.com/egoist.salon.wellness)