Intampina Noul An cu o schimbare de look! Mareste-ti buzele cu acid hialuronic

7fa081f4499e667f026bdc4a2505b8cdPentru marea majoritate a femeilor, venirea Noului An nu presupune doar alte planuri sau rezolutii noi, ci si schimbari de look. Vopsirea parului in alte nuante sau schimbarea coafurii, nu mai reprezinta genul de schimbari care sa multumeasca femeia moderna. Astazi, salonul de infrumusetare la care apeleau femeile cand simteau nevoia unei schimbari de look, este inlocuit cu cabinetul medicului estetician. Datorita aparaturii si tehnologiei medicale moderne, in cabinetul medicului estetician doamnele au posibilitatea de a isi corecta chiar si cele mai ascunse defecte.

Marirea buzelor trebuie privita ca o metoda de imbunatatire a aspectului fizic, nu ca pe o operatie estetica

Doctorul estetician Calin Dobos, renumit pentru numeroasele operatii estetice pe care le-a realizat in randul vedetelor, recomanda doamnelor care doresc sa faca o schimbare la inceput de an, sa isi mareasca buzele cu ajutorul acidului hialuronic:

 „Orice femeie, indiferent de varsta, isi doreste la un moment dat un plus de senzualitate si de feminitate. Marirea buzelor cu ajutorul acidului hialuronic trebuie privita ca o metoda de imbunatatire a aspectului fizic, si nu ca pe o operatie estetica. Augmentarea buzelor cu acid hialuronic este o metoda minim invaziva, ce nu dureaza mai mult de 10 minute si rezultatul este vizibil imediat dupa interventie. Recomand acest tip de interventie tuturor femeilor care isi doresc o schimbare de look la inceput de an!” a completat doctorul estetician Calin Dobos.

Injectarea buzelor cu acid hialuronic-una dintre cele mai populare interventii estetice

Cu o experienta vasta in practica si multe cursuri de pregatire in strainatate, doctorul Calin Dobos este unul dintre cei mai cautati medici esteticieni din tara. Dupa cei 15 ani de experienta, Calin Dobos realizeaza toate tipurile de interventii estetice, insa cele mai populare sunt injectarea buzelor cu acid hialuronic, interventiile la nivelul bustului, rinoplastia si liposuctia.

Despre Dr. Calin Dobos

Dr. Calin Dobos detine o vasta experienta in domeniul chirurgiei estetice, acumulata in cei peste 15 ani de lucru in tara, dar si prin participarea la diferite congrese internationale in aproape toate tarile din Europa, pe continentul American, SUA, Canada si Asia. Acesta a reusit sa aduca la noi in tara cele mai eficiente tehnici de abordare a domeniului chirurgiei estetice.

Stagiile de perfectionare in strainatate, pregatirea timpurie facuta inca de pe bancile facultatii, dar si sutele de cazuri solutionate anual reprezinta cartea de vizita a Dr. Calin Dobos.

Mai multe detalii despre activitatea doctorului estetician Calin Dobos si despre interventiile pe care le realizeaza, gasiti pe www.drdoboscalin.ro si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/DobosCalin?fref=ts .

_DSC7078