Intampina noul an intr-o atmosfera de poveste: Black & White New Year’s Eve 2017 la Premier Palace SPA Hotel

A inceput numaratoarea inversa pana la Revelionul 2017

 revelion-2017

Pentru cei care au lasat pe ultimul moment decizia in ceea ce priveste petrecerea de Revelion, una dintre cele mai exclusiviste este, fara indoiala,  Black & White New Year’s Eve 2017 gazduit de Premier Palace SPA Hotel. Vestea buna este ca inca mai puteti rezerva unul dintre ultimele locuri disponibile.

Ce va ofera Premier Palace Spa Hotel? Un meniu de lux, open bar premium si entertainment de 5 stele.Pretul unui bilet este de 145 euro ( meniu VIP) la Royal Ballroom.

Daca iti doresti ca noaptea de Revelion sa fie una magica, Premier Palace SPA Hotel este singurul loc din oras unde vei avea ocazia sa petreci un Revelion de poveste. Monica Anghel, Popa’s Band, Alexandru Anghel, Elena Niciu si trupa Zero vor transforma noaptea dintre ani intr-un party de neuitat.

Si surprizele nu se opresc aici! Cei care isi doresc un sejur de Revelion au posibilitatea de a obtine la preturi speciale pachete ce includ pe langa masa festiva de Revelion, cazare, mic dejun si acces la cel mai modern SPA din Capitala.

 

Black & White New Year’s Eve Ball 2017! Premier Palace SPA Hotel este singurul loc unde vrei sa petreci  Revelionul 2017.