Introducere în lumea Tom Ford Beauty

”Frumusețea vine din dezvăluirea sinelui tău celui mai inspirător și plin de farmec. Constă în amplificarea individualității tale și în a arăta lumii cine ești, cu impact maxim.” – Tom Ford

TOM FORD BEAUTY este o râvnită colecție de cosmetice și parfumuri, modelate de viziunea lui individuală asupra farmecului modern și însuflețite de cea mai bună calitate și meșteșugărie. În senzuala lume a TOM FORD BEAUTY, frumusețea este fermecătoare și tangibilă, înglobând esențe somptuoase care creeaza declarații personale de stil puternic.

Momentan, sunt disponibile 15 parfumuri din colecția Private Blend și 7 parfumuri din colecția Signature Fragrances aparținând gamei TOM FORD BEAUTY cât și o colecție cosmetică completă care a fost lansată în toamna anului 2011.

Parfumurile Tom Ford Signature Fragrances pentru barbați și femei sunt inspirate din ispititoarele trecuturi ale parfumeriilor, când cele mai desăvârșite ingrediente erau modelate în miresme nemuritoare cu un impact memorabil. Fiecare parfum Signature Frangrance este un clasic modern care deține o putere invizibilă dar totuși inconfundabilă de a intriga și seduce. De la senzualitate răvășitoare la dramă opulentă, la eleganță rece, mirosurile Signature exprimă filozofia personală Tom Ford: parfumul are puterea de a sugera o întreagă poveste despre tine.

Parfumurile Tom Ford Signature sunt parfumuri unice, sofisticate, pentru bărbați și femei, care exprimă filozofia personală a lui Tom Ford: parfumul are puterea de a sugera o întreagă poveste despre tine.

TOM FORD BLACK ORCHID

Un parfum dramatic format din acorduri bogate și întunecate și o poțiune ademenitoare de mirodenii și orhidee negre, Tom Ford Black Orchid este farmecul întrupat, însuflețit de lux etern.

TOM FORD VIOLET BLONDE

Un parfum opulent și bine îmbrăcat, realizat utilizând cele mai rafinate tradiții din parfumeria Europeana, Violet Blonde îmbracă recele iris din regiunea Toscana în clasica șic, scânteietoarea frunză de violetă pentru a atinge o senzualitate fermecătoare și eleganța.

TOM FORD WHITE PATCHOULI

O adaptare de inspirație clasică a unuia dintre cele mai distincte parfumuri, White Patchouli transformă Patchouli-ul printr-o navală de flori albe. Înconjurat de acest trio alb-floral, Patchouli-ul dezvăluie un nou caracter : înca fermecător și pătrunzător, însă luminos și plin de viață.

TOM FORD NOIR

Inspirat de misterioasa dualitate eleganță-senzualitate, Tom Ford Noir este un parfum oriental, senzual, care surprinde cele 2 fațete ale bărbatului Tom Ford: bărbatul urban, sofisticat, pe care lumea îl poate vedea, și bărbatul din intimitate, atrăgător și senzual, pe care lumea nu îl poate vedea.

 TOM FORD GREY VETIVER

Un parfum conceput pentru a surprinde esența filozofiei Tom Ford în domeniul creațiilor de modă pentru bărbați, Grey Vetiver reprezintă o interpretare de maestru a recilor și intrigantelor posibilități ale vetiverului , un ingredient care indică un semn distinctiv al unui bărbat clasic, adaptat și nestingherit masculin.

TOM FORD MEN

O interpretare personală a masculinității contemporane, așa cum este imaginată de Tom Ford, acest parfum Signature îmbină artistic ingrediente rare și prețioase în forme pure pentru a crea un efect de lux și de complexitate.