Accesoriul care întregeşte look-ul Alessandrei Ambrosio

Noul epilator Philips SatinSoft

Super-modelul Alessandra Ambrosio a dezvăluit secretul care îi permite să aibă mereu o piele fină şi strălucitoare: noul epilator Philips SatinSoft, lansat primăvara aceasta şi în România, accesoriul care întregeşte un look atent studiat, cel aproape de perfecţiune.

„Ca braziliancă, am fost educată că epilarea este un atribut al feminităţii. Îmi place acest aparat pentru că am găsit, în sfârşit, un produs care se foloseşte simplu şi rapid, iar rezultatele obţinute durează până la câteva săptămâni. Aceste lucruri îl fac foarte potrivit pentru stilul meu de viaţă alert. Îl iubesc cu adevărat! Câteva minute de utilizare îmi sunt suficiente pentru o piele netedă, cu aspect îngrijit”, spune frumoasa Alessandra Ambrosio – mamă, soţie şi fotomodel.

Tehnologiile şi accesoriile noii game de epilatoare

Noile epilatoare au fost create pentru a ajuta femeile să atingă mult râvnita perfecţiune, oferindu-le, în acelaşi timp, îngrijirea şi blândeţea de care pielea lor are atâta Ele îndepărtează eficient firele de păr, chiar şi pe cele scurte şi subţiri, protejând pielea în acelaşi timp, datorită sistemului Skin Care.

Designul cu cap lat permite o epilare mult mai rapidă şi mai eficientă, îndepărtând mai multe fire inestetice, dintr-o singură mişcare. Sistemul unic de discuri ceramice şi discuri hipoalergenice cu ioni de argint evită ciupirea pielii şi sporesc gradul de igienă, iar capul de epilare este complet lavabil.

Epilatorul vine însoţit de o perie de exfoliere, care minimizează riscul creşterii firelor sub piele, lasându-ţi pielea radiantă. Accesoriul pentru masaj ajută la diminuarea durerii, iar capacul pentru zonele sensibile este perfect pentru o epilare delicată.

Noua gamă de epilatoare cuprinde trei modele: HP6522, HP6520 şi HP6519.

HP6522, în culorile alb şi bleu, are cap de radere şi dispune de un sistem umed şi uscat, care permite utilizarea epilatorului sub duş. Apa caldă deschide porii, aşadar pielea este pregătită pentru o epilare nedureroasă şi foarte rapidă: porii deschişi permit smulgerea rapidă şi delicată, disconfortul fiind redus la minimum, în timp ce firele devin mai flexibile şi mai uşor de îndepărtat. Epilatorul are acumulator, ce permite utilizarea fără fir pentru 30 de minute şi încarcare rapidă, într-o oră.

Modeluk HP6520, în culorile alb şi mov, poate fi utilizat fără fir timp de 30 de minute şi se încarcă rapid, în doar o oră. Epilatorul este dotat cu toate accesoriile şi tehnologiile inovatoare ale gamei: protejează pielea evitând ciupirea, cu ajutorul discurilor rotunjite, asigură o igienă impecabilă, datorită capului de epilare complet lavabil, dar si datorită ionilor de argint din componenţa discurilor.

 Modelul HP6519 îţi oferă toate accesoriile şi tehnologiile de bază ale gamei, într-o carcasă delicat colorată în alb şi roz. În săculeţul de depozitare vei găsi toate accesoriile care fac epilarea mai plăcută: peria de exfoliere, accesoriul pentru masaj, capacul pentru protejarea zonelor sensibile.