Iuliana Tudor sustine campania Ajutam Romania sa Zambeasca, initiata de Colgate

Iuliana Tudor, ambasador Crucea Rosie Romana, sustine campania Colgate-Palmolive „Ajutam Romania sa zambeasca”, prin care compania isi propune sa stranga 100.000 de zambete. Fiecare zambet este transformat de Colgate intr-un produs donat catre Crucea Rosie Romana pentru a ajuta cat mai multi romani sa zambeasca la randul lor.

Campania „Ajutam Romania sa zambeasca!” se bazeaza in special pe implicarea romanilor in mediul digital, in cadrul aplicatiei de facebook, aflata pe pagina Colgate Romania, unde utilizatorii pot incarca o poza cu ei zambind, iar Colgate doneaza in numele lor un produs persoanelor defavorizate. Pana in acest moment, peste 87.000 de romani au zambit si au ajutat tot atatia romani sa zambeasca!

Pentru a incuraja cat mai multe persoane sa se implice, ambasadorul Crucea Rosie Romana a pregatit un mesaj special, pe care va invitam sa-l vizualizati si sa-l cititi mai jos:

«Un zambet provoaca intotdeauna o reactie pozitiva, e ca si cum as face o fapta buna pe loc. Acum este cu atat mai simplu sa fac oameni fericiti, alaturandu-ma campaniei „Ajutam Romania sa zambeasca!” desfasurata de Colgate in parteneriat cu Crucea Rosie Romana. Colgate m-a invitat sa zambesc pentru a ajuta 100.000 de romani sa zambeasca. Am acceptat provocarea cu entuziasm. Zambetul meu s-a transformat imediat intr-un produs pe care Colgate il doneaza catre Crucea Rosie Romana. Asa ca te invit sa contribui si tu cu un zambet pentru a strange 100,000 de produse. Intra pe pagina de facebook ColgateRomania si afla cum te poti implica.» a declarat cu zambetul pe buze Iuliana Tudor.

Pana pe 7 octombrie, Colgate apeleaza la solidaritatea si bunatatea romanilor pentru a atinge numarul record de zambete – 100.000, ce se vor traduce intr-o donatie catre Crucea Rosie Romana. Beneficiind de un mecanism extrem de simplu, zambetele se contorizează atat in online, cat si in-store pentru a incuraja o participare cat mai mare din partea romanilor si a determina strangerea a 100.000 de zambete.

Asa ca, de Ziua internationala a zambetelor, va invitam sa zambiti in cadrul aplicatiei Colgate pentru a contribui cu un produs donat catre Crucea Rosie Romana!