Ivamat crema matifianta

Crema de vis a verii are o textură lejeră, uşoară, care se absoarbe repede în piele, este o cremă care nu blochează porii, nu rămâne uleioasă la suprafaţa pielii, hidratează în profunzime şi are efect anti-strălucire de durată pe timpul zilei, controlând producţia de sebum ce tinde să fie excesivă în acest anotimp.

Cu ea se înţelege perfect orice tip de ten pentru că toate tipurile au nevoie de hidratare şi pentru că, în timpul verii, chiar şi tenul uscat, devine lucios pe zona T, după repetatele valuri de transpiraţie ce se amestecă inevitabil cu sebumul şi praful. Pericol de iritaţie şi explozie de coşuri, dar îngrijirea pe care ţi-o propunem se va ocupa de toate aceste aspecte: extrasul de avocado reduce sebumul, apa termală Herculane şi alfabisabololul- şi el un extras natural- vor preveni inflamaţiile, iar ingredientul obţinut din panseluţe sălbatice va stimula hidratarea intensă a pielii. Nu trebuie să uiţi de consumul optim de apă tocmai pentru a-i oferi pielii tale rezervele de hidratare de care are nevoie. Crema face restul, intensificând sistemul de hidratare natural al pielii.

În aceste două luni, august şi septembrie, ai la dispoziţie o ofertă de nerefuzat în farmaciile din care îţi cumperi de obicei cremele Ivatherm: o cremă IVAMAT matifiantă vine cu încă una, primită gratuit. Ştim care sunt nevoile tenului tău vara şi ne-am oferit noi să avem grijă de el şi de această dată.

Numai dacă nu ai descoperit încă parfumul proaspăt şi discret al cremei, textura sa translucidă extrem de lejeră, gel-cremă, senzaţia de răcoare pe care o lasă pielii şi confortul de care te bucuri apoi pe tot parcursul zilei, ai putea, cumva, să refuzi această ofertă.

Pret: 58,90 RON

Material preluat de pe blogul Ivatherm http://blog.ivatherm.ro/