IWA Christmas Bazaar

Platforma Molecule F sustine initiativa IWA (Asociatia Internationala a Femeilor din Romania): Bazarul de Craciun IWA prin incercarea de a-i oferi o vizibilitate cat mai mare.


Ma bucura foarte mult faptul ca voi lua parte la aniversarea celor 40 de ani ai Asociatiei Internationale a Femeilor in Romania. Cred ca avem nevoie de astfel de evenimente pentru a ne reaminti de importanta de a darui. Imi doresc sa oferim o sansa celor care traiesc crezand ca le-au pierdut pe toate” – Mirela Bucovicean

La reusita acestei manifestari de diplomatie culturala contribuie anul acesta peste 55 de misiuni diplomatice, reprezentanti ai comunitatii internationale din Romania. Ca in fiecare an, reprezentantii comunitatii internationale isi vor etala produsele si obiectele traditionale intr-o sarbatoare multiculturala de culori, sunete, arome si gusturi, animata de cantece si dansuri specifice fiecarei tari. Fondurile stranse din vanzarea produselor donate, precum si din sponsorizari directe, vor fi directionate prin grant-uri in beneficiul fundatiilor si asociatiilor pe care IWA le sprijina, in urma unei selectii atente facute de catre consiliul director al organizatiei.

Prin intermediul faptelor bune si gesturilor de kindness, sa transformam aceasta luna, in una plina de magie pentru cei din jurul nostru. Let’s spread the word & magic!

IWA Christmas Bazaar9 decembrie 2018, Romexpo, Pavilionul C3, 10:00 – 16:00

Haideti sa sustinem aceasta initiativa, desigur, pentru cat mai multe fapte bune!