Izolate la domiciliu, vedetele prezintă ritualurile de înfrumusețare live pe internet

Izolate la domiciliu, vedetele prezintă ritualurile de înfrumusețare live pe internet. Andreea Marin, Ileana Badiu și Anca Serea spun cum își mențin imaginea acasă.

La fel ca toată populația României, vedetele autohtone respectă regulile de distanțare socială și își petrec această perioadă acasă, în familie. Imaginea lor publică, pentru care sunt atât de admirate, trebuie întreținută în continuare, în ciuda faptului că saloanele și clinicile de înfrumusețare sunt închise. Pentru a realiza acest lucru, celebritățile țin legătura prin internet cu specialiștii care au avut grijă de imaginea lor în ultimii ani și folosesc produsele profesionale recomandate de aceștia.

Pentru că interacțiunea online este mai strânsă ca niciodată în prezent, vedetele împărtășesc secretele de înfrumusețare cu fanii lor prin intermediul rețelelor de socializare. Astfel se face că în ultimele zile, unele dintre acestea au realizat transmisii Live în care dialoghează cu specialiștii care se ocupă de ritualul lor de înfrumusețare și dezvăluie ce produse folosesc acasă pentru a-și menține tenul, silueta, părul, dar și manichiura impecabile.

Andreea Marin, Ileana Badiu și Vica Blochina au realizat astfel de transmisii online în ultimele zile, dialogând cu Diana Baicu, specialistul de la Top Line, care le recomandă de fiecare dată soluțiile profesionale de urmat acasă.

Transmisiile online sunt parte dintr-o serie de astfel de acțiuni, denumite Top Line Beauty Talks, ce prezintă secretele de frumusețe ale celebrităților din România. În zilele următoare vor face astfel de dialoguri online și Sonia Argint Ionescu, Anca Serea, Albertina Ionescu, Adina Buzatu, Diana Munteanu, Dana Sota, Dana Săvuică, Andreea Perju, precum și hairstyliști și specialiști în industria de frumusețe.

„Scopul este de a informa corect publicul despre cum este indicat să procedeze acasă pentru a-și menține frumusețea estetică, în condițiile în care nu mai pot merge la saloane de înfrumusețare. Sunt atinse subiecte utile și diverse, de la cum ne ferim pielea de efectele nocive ale luminii emise de ecranele device-urilor, cum reușim să ne vopsim și să menținem culoarea părului acasă, ce tip de epilare este eficientă și blândă cu pielea în același timp, ce soluții avem pentru o manichiură reușită dar și cum stăm prevenim apariția celulitei și a depozitelor inestetice cauzate de sedentarism. Sunt subiecte de care sunt interesate majoritatea persoanelor care ne urmăresc pe rețelele de socializare. Transmisiile live au loc zilnic, la ora 11.00, pe pagina de Instagram a vedetelor și a Top Line România”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Evenimente de lansare online

Top Line s-a adaptat, de altfel, situației din prezent și organizează evenimente de lansare ale noilor produse sau tratamente de înfrumusețare exclusiv online. În transmisiile Live de pe paginile de socializare specialiștii Top Line prezintă publicului noutățile din industria de beauty și sfaturi despre ritualurile de întreținere a frumuseții acasă.

#HelpingIsBeautiful

Top Line a inițiat campania de implicare socială, Helping is beautiful, donând produse în valoare de 30.000 de euro campaniei Prețuiește Viața pentru a ajuta autoritățile în lupta contra COVID-19.

În plus, compania va dona 1% din vânzările online din această perioadă campaniei inițiată de Fundația Prețuiește Viața.

Proiectul are scopul de a strânge donații prin SMS pentru achiziționarea de produse necesare celor implicați în lupta cu epidemia Coronavirus: consumabile, echipamente sau produse destinate categoriilor vulnerabile de oameni, medicilor, personalului medical din linia întâi sau instituțiilor medicale/de îngrijire a bolnavilor sau bătrânilor.