Jazz in the Grass Breeze

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS prezintă:  Jazz in the Grass 13 / BREEZE – “Latin Jazz”

08 iunie 2016, ora 19:30 /Grădina Floreasca (Bd. Mircea Eliade nr.16)

Grădina Floreasca vă invită la o seară de muzică live deosebita, un melanj de bossa nova, samba, choro, baiao, partido alto, jazz și brazilectro.

Trupa Breeze reprezintă un proiect unic pentru România și aduce o nouă perspectivă în muzica braziliană a anilor ‘60.  O briză aproape autentică din Brazilia, materializată prin 5 instrumentiști pasionați și o voce senzuală transpun publicul într-o stare de visare și relaxare.

Grădina Floreasca, oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

jazzinthegrass-8-iunie---poster

BREEZE – “Sabores do Brasil”

Acest proiect aduce împreună cinci dintre cele mai interesante si consacrate nume ale scenei de latino/jazz din Romania: Ioana Siia – voce, Florin Siia – Bass/babybass/percutii, Ovidiu Cristian CHICO – tobe/percutii, Albert Tajti – Pian, Ciprian Pop-chitara.

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, partenerul și co-organizatorul stagiunii, vă propune pentru acest sezon o serie de concerte cu adevarat de excepție, găzduite de Sala Radio din București (mai multe detalii pewww.eventim.ro):

* ELEVATION (USA) feat. Lucian Ban – “Songs from Afar” – 6 Octombrie;

* JACK DeJOHNETTE feat. RAVI COLTRANE: 3 Noiembrie

—————————————-

INTRARE LIBERĂ

Rezervări – 0755 085 967

Jazz Syndicate Live Sessions / Grădina Floreasca

Jazz in the grass 13