Jojo sprijină moda „verde”

„Fashion for Trees” ne demonstrează că suntem din ce în ce mai mulţi iubitori de verde gata să ia atitudine. Demersului Asociaţiei MaiMultVerde i s-au alăturat cu entuziasm şi generozitate Dove şi Rexona, branduri care au redus cantitatea de plastic utilizată pentru ambalaje cu 10-18%, astfel economisind 6 milioane kWh la nivel global. Unilever România ne oferă o mulţime de premii atât pentru tombola din seara evenimentului, cât şi pentru cea online, dar cel mai important, o aduce alături de noi pe Jojo, ambasadoarea Rexona în România şi o mare iubitoare de natură. Aveţi astfel ocazia să câştigaţi portofele DaDa, seturi Dove şi Rexona şi .. surprize din partea lui Jojo.

Jojo a donat pentru evenimentul ce va avea loc pe 11 octombrie trei din ţinutele îmbrăcate la ediţia din 2011 a show-ului „Dansez pentru tine”, cât şi racheta şi mingea de tenis folosite la BCR Ladies Open în acelaşi an, totul pentru o Românie pe care să o înverzim împreună. Te poţi alătura şi tu acestei iniţiative, prin donaţii online pe pagina www.maimultverde.ro/fashionfortrees, susţinând activ viitoarele campanii de plantare ale Asociaţiei MaiMultVerde şi oferind celor dragi şansa la un aer mai curat şi o lume mai frumoasă. În cazul în care doreşti să contribui mai mult la plantarea celor 20.000 de puieţi pe care îi vom înrădăcina în zone alese împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, o poţi face prin donaţii individuale sau sponsorizări ce pot fi făcute direct în contul asociaţiei MaiMultVerde: RO 27 RZBR 0000 0600 1006 1717, Banca: Raiffeisen Bank – Moşilor.

Jojo, împreună cu Rexona şi Dove, se alătură evenimentului susţinut de cei mai importanţi designeri români ai momentului, Maria Lucia Hohan, Rhea Costa, Claudia Castrase, Cristian Samfira, Andreea Bădală (Murmur), Adelina Ivan, Kinga Varga, Malvensky Charms (Malvina Cservenschi), Mirela Diaconu, Andra Cliţan, Wilhelmina Arz, Trends by Adina Buzatu, Laurent Tourette, echipa Art In Makeup şi Mirela Vescan, pentru o seară de gală cu finalitate caritabilă. Prin participarea la tombole şi licitaţii, participanţii se vor implica activ în transformarea mediului înconjurător, transformare la care iau parte deja în mod pozitiv.

 

“Fashion for Trees“ este un eveniment MaiMultVerde promovat de partenerii media – Marie Claire, Beau Monde, Cosmopolitan, Story, andreearaicu.ro, bucurenci.ro, 121.ro, agentiadepresamondena.ro, ecomagazin.ro, avocatnet.ro, ziare.com, inparc.ro, responsabilitatesociala.ro, romaniapozitiva.ro, fpeople.ro si instilulmeu.ro.