Joker 14.4V de la Dirt Devil, cel mai simplu mod pentru a curata rapid murdaria zilnica

Te-ai gândit vreodată că poți avea un aspirator cu care să faci curățenie foarte simplu și rapid? Să poți ajunge în cele mai dificile locuri și să scapi foarte ușor de murdăria zilnică?

Dacă da, avem noi soluția pentru tine, aspiratorul Joker 14.4V de la Dirt Devil. Joker 14.4V, negru, este un aparat fără sac și fără fir, foarte puternic, care poate fi folosit și în cele mai dificile locuri.

Aspiratorul beneficiază de tehnologia single-cyclonic care oferă o bună curăţare dintr-o singură mişcare și permite separarea eficientă a murdăriei de praf pentru a preveni blocarea filtrelor și pentru a oferi o putere de aspirare constantă. Această tehnologie oferă o durată de viață mai lungă a filtrului și permite o curăre mai rară a acestuia.

Capul de aspirare turbo îndepărtează eficient părul de animal și curăță în profunzime murdăria de pe suprafețele dure, de pe covoare și pe mochete. În plus, filtrul aspiratorului captează particulele fine și microorganismele precum bacterii, alergeni sau polenuri.

Funcţionalitate 2-în-1 pentru curăţarea atât a podelelor îţi oferă un aspirator vertical şi un aspirator de mână fără fir la un loc, pentru a curăţa uşor atât podeaua, cât şi mobila. Acum cablul nu mai este o barieră şi poţi curăţa uşor în diferite camere fără efort special, iar bateriile reîncărcabile pentru funcţionare fără fir îţi oferă libertatea de a curăţa oriunde.  Flexibilitate maximă pentru curăţarea zonelor dificile astfel încât aspiratorul ajunge oriunde, pentru a putea curăţa sub canapea, sub pat sau pe masă fără efort.

Cu o autonomie de aproximativ 20 minute și o putere de aspirare de 100 W, acest aspirator 2-în-1 fără fir este potrivit celor pentru care excelența în curățenia casei nu face o excepție.

Pentru cei care preferă un aparat de culoarea alba, Dirt Devil oferă aspiratorul Joker 12V, single-cyclonic și cu o putere de aspirare de 100W. Aspiratorul este prevăzut cu LED-uri pentru a lumina chiar și cele mai întunecate locuri din camera. Este intuitiv, ușor de folosit de oricine din familie și îl poți depozita oriunde.

Mai multe detalii despre aspiratorul Joker 14.4V găsești pe site-ul www.dirtdevil-romania.ro/aspiratoare-verticale/joker-14-4v și pe pagina de Facebook www.facebook.com/Dirt-Devil-Romania.

 M695_2in1 M695_3quarter M695_Hero M696_2in1 M696_3quarter M696_Hero M696_Nozzle