KENZO lanseaza FLOWER BY KENZO ELIXIR

FLOWER BY KENZO s-a născut dintr-o îndrăzneală poetică: de a face lumea mai frumoasa!

image003

FLOWER BY KENZO L’éLIXIR a început să înflorească în mintea parfumierului Alberto Morillas într-o zi de iunie, după ce a vizitat un câmp de Trandafiri de Bulgaria.

A declarat: “Cultivarea trandafirilor este o tradiție de familie extrem de rară. Am fost inspirat de fiecare aspect al acestui lucru: gesturile persoanei care culege florile corolă cu corolă, sacii plini de flori, câmpurile care se întind până unde poți cuprinde cu privirea. Îmi amintesc de acesta vale plină de trandafiri și înconjurată de munți, ca o mare de trandafiri fără sfârșit.”

Încântat de această experiență, și-a imaginat o nouă creație artistică pentru FLOWER BY KENZO.

Un prim Elixir, un parfum gurmand cu o intensitate rară. Zmeura cărnoasă deschide noul parfum și este pusă în valoare de note strălucitoare de Mandarine. Esența notelor de Trandafir de Bulgaria este intensificată de notele de Flori de Portocal ce compun aroma antrenantă, o inimă florală prețioasă.

“Trandafirul de Bulgaria este un ingredient nobil și unic pentru un parfumier. Pentru mine, este cel mai frumos dintre toți trandafirii. Semnătura sa este unică datorită evocarii directe a florii, a bogăției și a senzualității. Trăsătura sa principală este incomarabila feminitate. Fiecare cultură de trandafiri dezvăluie o aromă unică, o esență cu nuanțe multiple care ma surprinde tot timpul.”

Alberto Morillas, Master Perfumer.

Esența pură de Vanilie Burbon emană o senzualitate elegantă, iar acordul de Praline transformă parfumul într-o bază delicioasă care creează dependență. Bineințeles, regăsim notele pudrate, semnătura emblematică FLOWER BY KENZO.

Pentru a reprezenta această feminitate radicală, Patrick Guedj a decis să filmeze noul episod în Brazilia, în fața Congresului Național. Această clădire superbă a fost creată la finalul anilor 60 de arhitectul de origine braziliană, Oscar Niemeyer. Un contrast între turnurile vertical înalt și domurile rotunde senzuale, această clădire legendară nu și-a pierdut farmecul.

Modelul Ming Xi împrumută senzualitatea sa contemporană noului parfum. A devenit unul din cele mai cunoscute fotomodele de origine Chineză, de când și-a început cariera în anul 2010. Surprinde îndrăzneală și poezia FLOWER BY KENZO în toată perfecțiunea.

Noul parfum FLOWER BY KENZO L’ÉLIXIR este disponibil in parfumerii incepand din luna septembrie. Pret (50ml EDP): 413 lei