KIKA – vestile pet friendly!

Animalele de companie se simt ca acasă! kika deschide larg ușile pentru toți membrii familiei, devenind primul magazin de mobilă și accesorii pet friendly din România.

Sezlong calorifer

Descoperă, alături de pisica sau cățelul tău, care sunt tendințele acestui sezon în materie de mobilier și decorațiuni, dar și ce accesorii sunt la modă pentru animalele de companie.

Ham Flesh

La kika acordăm atenție întregii familii. De aceea, am pregătit animalelor boluri cu apă proaspătă pentru a le satisface setea chiar în magazin, iar pentru propietari, un spațiu dedicat, cu toate produsele de care au nevoie pentru companioni: accesorii pentru dresaj, jucării și genți de transport, perii, hamuri, zgărzi, lese și o mulțime de alte produse pe placul său.   

Decizia de extindere a categoriilor de produse vine ca urmare a analizei comportamentului consumatorilor din România, care au dezvoltat o relație strânsă cu animalul de companie.

Astfel, kika dorește sa ofere tuturor iubitorilor de animale o experiență plăcută și un ambient similar celui de acasă, în care toți membri să se simtă confortabil.