Kraft Foods România lansează un nou sortiment de biscuiți delicioși pentru micul dejun: belVita Start cu Cereale și Afine Roșii

Singurii biscuiți special creați pentru micul dejun, belVita Start, își completează gama de 4 sortimente  delicioase deja existente pe piața din România cu un nou sortiment gustos cu Cereale și Afine Roșii.

Fabricați din cereale integrale, bucățele de afine roșii și fortifiați cu vitamine și minerale, noii biscuiţi belVita Start cu Cereale și Afine Roșii oferă, alături de  o porţie de fructe, una de lactate şi o băutură, o alternativă delicioasă pentru un mic dejun echilibrat și sănătos.

„Belvita lansează un nou sortiment de biscuiți cu Cereale și Afine Rosii, dând astfel românilor un nou motiv delicios să nu sară peste micul dejun! Și, ce este mai important de știut, dacă sunt consumați ca parte a unui mic dejun echilibrat, acești biscuiți crocanți și delicioși asigură eliberarea treptată de carbohidrați timp de 4 ore, oferindu-ți vitalitate pentru prima parte a zilei”, declară Maria Burnuz, Brand Coordinator Biscuiți.

Biscuiţii belVita Start cu Cereale și Afine Roșii sunt disponibili pe piaţa din România în două variante: pachet de 50 de grame ambalat individual care conţine 4 biscuiţi (pentru cei care preferă să ia micul dejun la birou) și cutie de 300 de grame care conţine 6 pachete de câte 50 de grame (concepută special pentru a fi  împărţită cu familia sau colegii sau pentru a asigura mai multe dimineți pline de vitalitate).

Lansarea  va fi susținută printr-o comunicare de marketing integrată, ce va avea ca erou principal chiar noul produs și beneficiile pe care acesta le oferă ca parte a unui mic dejun echilibrat. Nu vor lipsi din comunicare nici mijloacele ATL, în special comunicarea TV și pe internet, dar nici cele de BTL, care trebuie să asigure degustarea produsului de către un număr cât mai mare de consumatori.

***

belVita Start  sunt biscuiţi delicioşi, crocanţi, special creaţi pentru a fi parte a unui mic dejun echilibrat şi sănătos. Făcuţi din cereale integrale, bogaţi în cereale, sunt o sursă de fibre şi conţin vitamine şi minerale . Consumaţi ca parte a unui mic dejun echilibrat, cum ar fi alături de o cafea cu lapte şi un fruct, este dovedit clinic că eliberează treptat carbohidraţi timp de 4 ore, pentru a menţine consumatorii în formă întreaga dimineaţă.

Gama belVita Start prezentă pe piața din România conține 5 sortimente diferite: 4 Cereale şi Lapte,  Cereale şi Fructe, Cereale şi Ciocolată, Cereale Miere și Alune de Pădure și nou-lansatul Cereale și Afine Roșii, unul mai gustos ca altul.

Biscuiții special creați pentru micul dejun au fost lansați în urmă cu doi ani în România, pe baza succesului demonstrat în ultimii 10 ani in Europa. Kraft Foods a introdus primii biscuiți pentru micul dejun în Franța de peste zece ani și acum biscuiții belVita sunt vânduți în peste zece țări, printre care Belgia, Cehia, Portugalia, Ungaria, Polonia, Anglia, Brazilia, US începând cu anul acesta .

DESPRE KRAFT FOODS

Kraft Foods Inc. (NYSE: KFT) construieşte o adevărată forţă globală în industria snack-urilor şi un portofoliu de neegalat de mărci pe care oamenii le iubesc. Cu un venit de $49,2 miliarde în 2010, Kraft Foods comercializează biscuiţi delicioşi, dulciuri, băuturi, brânzeturi, produse de băcănie şi gustări în aproximativ 170 de ţări. 12 dintre mărcile simbol ale companiei – Cadbury, Jacobs, Kraft, LU, Maxwell House, Milka, Nabisco, OREO, Oscar Mayer, Philadelphia, Tang şi Trident – generează venituri ce depăşesc 1 miliard de dolari. Pe 4 august 2011, Kraft Foods şi-a anunţat intenţia de a se diviza şi de a crea două companii independente pe acţiuni: o companie globală de snacks, cu creştere semnificativă şi o companie de produse de băcănie, în America de Nord, cu marja de profit ridicată. Tranzacţia se va finaliza în aproximativ 12 luni, timp în care se vor anunţa planurile cu privire la structura, managementul, guvernanţa şi alte aspecte. Lider în inovaţie, marketing, sănătate & bunăstare şi dezvoltare durabilă Kraft Foods este listată la indicii bursieri Dow Jones Industrial Average, Standard & Poor’s 500, Dow Jones Sustainability Index şi Ethibel Sustainability Index.  Vizitaţi www.kraftfoodscompany.com şi www.facebook.com/kraftfoodscorporate. Kraft Foods România

Kraft Foods este prezentă pe piaţa din România începând cu anul 1994. Mărcile Kraft Foods din România sunt: Jacobs, Nova Brazilia, Milka, Poiana, Africana, LU Pepito, LU Pim`s, Barni, Oreo. Pentru mai multe detalii accesati http://www.kraftfoodscompany.com/ro/ro/home/index.aspx