Un nou meniu de servicii La Bibliothèque

La Bibliothèque isi lanseaza un nou meniu de servicii. Mai bogat in terapii pentru corp, fata si par. Astfel, 15 noi servicii isi fac loc in meniul centrului de infrumusetare. Ihair Keratin este una dintre noutatile pentru par, un serviciu de indreptare permanenta pe baza de keratina.

Cei care sunt in cautarea unui moment de liniste si relaxare se pot bucura de Polynesia Spa Ritual, o experienta complexa cu o destinatie finala de vis. Un ritual hranitor pentru piele si relaxant pentru corp si spirit care te rasfata cu exfoliere, baie de culoare si masaj cu ingrediente inspirate de acest loc minunat. Poti testa si efectul detoxifiant, tonifiant si revigorant al masajului cu miere sau te poti bucura de aromele imbietoare de citrice in cadrul masajului Neroli Massage Oil Candle.

Tenului ii sunt dedicate tratamente antiaging pe baza de siliciu marin, dar si pe baza de acid hialuronic pentru persoanele care au riduri pronuntate.

Meniul de servicii La Bilbiothèque este unul dinamic. Fiecare anotimp sau sarbatoare aduce cu sine ritualuri si terapii specifice.