La Dolce Vita a devenit realitate pentru 2.500 de persoane în cadrul celei de-a 8-a ediţii V for VINTAGE

În weekendul 5 – 6 mai 2012, Sala Dalles a fost locul de întâlnire a peste 2.500 de persoane îndragostite de cultura modei şi de stilul de viaţă La Dolce Vita. La cea de-a 8-a ediţie V for VINTAGE vizitatorii au găsit vintage autentic, au întâlnit designeri, gustat bunătaţi şi încercat creme bio & organice.

Timp de două zile, V for VINTAGE a trăit La Dolce Vita alături de publicul din Bucureşti, sub toate aspectele posibile. Cei peste 2.500 de vizitatori s-au abandonat unui veritabil un tur de forţă al creativităţii pure. Zeci de zeci de standuri s-au jucat cu culorile şi imaginaţia, inimile au zâmbit odată cu primăvara iar nuanţele puternice ne-au sărutat ochii şi sufletul.

Zona de lounge nu s-a lăsat mai prejos, oferind vizitatorilor cea mai pură şi copilarească desfătare. Ca răsfat, Maison Esthetique a împletit părul tuturor vizitatoarelor care au avut curajul de a încerca o schimbare totală iar Avon a oferit sesiuni gratuite de manichiura. Pentru simţuri, Aperol Spritz a oferit în Happy Hours cocktailuri răcoritoare în timp ce Venchi a servit gelato autentic. Scuterul bleumarin Vespa a stat la dispoziţia vizitatoarelor cu gust pentru aventură şi călătorii.

Însă aventura La Dolce Vita nu s-a încheiat încă pentru ca joi, 10 mai anunţăm numele fericitei câştigătoare a tombolei V for VINTAGE. Premiul este unul cu adevărat deosebit: rochia portocalie din vizualul celei de-a 8-a ediţii a targului, o creaţie unicat care poartă semnatura unui designer: Fe[Male].

Urmariţi târgul pe perioada verii, pentru ca V for VINTAGE planifică deja ediţia numărul 9, cu o temă asortată cu culorile rasaritului.