Tendinte toamna/iarna 2013-2014 de la Only For You!

Noul sezon dezvaluie un mix inedit de influente, dintre cele mai neasteptate, reunite intr-o colectie versatila, dedicata spiritelor puternice, poate chiar cameleonice. Muza noilor tendinte este o femeie extrem de activa, implicata intens in activitatile cotidiene si careia nu ii este teama sa experimenteze noi look-uri. Only For You propune pentru sezonul toamna/iarna 2013-2014 o paleta diversificata de modele, texturi si croiuri, care se potrivesc oricarui stil vestimentar. Vizitati magazinele Only For You si intampinati sezonul rece cu noile tinute care pot satisface chiar si cele mai exigente dorinte.

Picture1

Noua colectie Only For You propune o gama vasta de tinute si variante de stilizare care pot fi adapatate usor diferitelor momente ale zilei. Flexibilitatea este cuvantul forte al acestei colectii, datorata in special varietatii culorilor, texturilor si materialelor care pot fi combinate intr-o multitudine de look-uri. In centrul atentiei este femeia puternica, implicata intens in activitatile cotidiene, careia nu ii este teama sa experimenteze noi stiluri vestimentare. De la tinute elegante si senzuale din materiale pretioase, la tinute care reinterpreteaza epoca renasterii prin introducerea unor elemente moderne, motive florale sau chiar la cele caracterizate de stilul masculin regasit in forme geometricele, noua colectie Only For You este potrivita pentru stilul fiecareia.

Recomandarile pentru sezonul toamna/iarna ’13-’14

Desi marile case de moda au imprumutat numeroase elemente clasice din moda masculina, propunerile pentru acest sezon dezvaluie un look 100% feminin: rochii fluide, din matase, influente romantice regasite in detaliile dantelelor fine, elementele glamour si camasile masculine in carouri.

Noua colectie Only For You este dominata atat de nuantele nude, griurile, cat si de nuantele inchise si puternice – verde, albastru, rosu sau combinatiile atemporale de alb-negru. Intrucat este un sezon dominat de aplicatii glamour si materiale cu print-uri inedite, atentia catre accesorii revine intr-un plan secund, insa nu vor lipsi din garderoba unei femei bijuteriile aurii, colierele statement, pantofii cu tocuri groase si gentile maxi minimaliste.

Daca accesoriile cad pe plan secund, ceea ce capteaza atentia in acest sezon sunt imprimeurile. De la clasicele carouri, la imprimeuri geometrice, modele abstracte si pana la animal print.

 ***

Despre Only For You

Produsele Only For You sunt disponibile in magazinele de specialitate din Unirea Shopping Center Bucuresti, Mall Shopping Center Ploiesti, Euromall Pitesti, Iulius Mall Cluj, Electroputere Parc Craiova si in Complexul Star din Brasov.

Compania Only For You ocupa in prezent un loc important pe piata din Romania, elaborand constant noi strategii pentru a-si mentine pozitia dominanta. Inalta calitatea a produselor, alinierea la cele mai noi tendinte in materie de moda, preturile competitive, cat si atentia speciala acordata clientilor, sunt principalele caracteristici ale companiei, care si-a fidelizat clientii de-a lungul timpului.