Lansarea oficiala a magazinului WM Designer Concept Store & Fashion Show Yagmur Akdag

WM Designer Concept Store este un brand care colaboreaza cu designeri si artisti autohtoni dar si internationali, dandu-le oportunitatea de a-si prezenta creatiile lor intr-o atmosfera artistica.

Albul si negrul initialelor din logo-ul brandului evidentiaza puritatea feminina si taria masculina. Colectiile “womenswear” in magazin sunt reprezentate de “W”-ul alb si colectiile “menswear” de “M”-ul negru. WM Designer Concept Store este o platforma creativa a artistilor si designerilor contemporani, fiind un concept creat de Yagmur Akdag, lansat in Iunie 2013.

Yagmur Akdag este o tanara designer cu origini turcesti, care a absolvit „University of The Creative Arts”, din Londra in anul 2011. In prisma varstei de doar 23 de ani are o vasta experienta in domeniu lucrand pe plan local dar si international pentru diverse branduri si designeri, mergand pe sintagma orice experienta este un lucru nou invatat. Yagmur, locuieste in Bucuresti de 14 ani si recent a pus bazele unui nou concept, in scopul de a fi un nou pion pe tabla de sah a industriei de moda din Romania. Creatiile sale sunt armonios influentate de diferite culturi. Selectia magazinului WM se bazeaza in principal pe creatiile talentelor nedescoperite din Romania, cat si a unor designeri consacrati si cateva colaborari internationale, in scopul de a crea si prezenta o atmosfera de stiluri si aspecte variate.
Evenimentul va fi onorat de: Dana Rogoz, Florin Dobre, Dana Budeanu, Razvan Firea, Yagmur Akdag, Denis Predescu, Alexandru Raicu, Georgiana Ionita, Stefan Musca, Alexandra Calafeteanu, Simona Oprea , Sorana Grigoras, Anca Irina Lefter, Cathias Edeline, Catalina Comarniceanu si Ghazaleh Emami, prezenti in momentul de fata si cu propriile creatii in showroom-ul WM Designer Concept Store.

Gazda evenimentului va fi Kafeterya café si se va desfasura pe notele muzicii ambientale intr-un décor unic creat insasi de Yagmur cu elemente decorative inspirate de vitrinele magazinului WM Designer Concept Store, impunandusi originalitatea ca si designer. Sorana Grigoras isi va exprima emotiile prin tablourile
sale ce vor putea fi admirate in eleganta unui pahar oferit de “vinibuoni” care acesta la randul lui va fi frumos accesorizat cu mini papioanele “Shooka” si bineinteles Kafeterya café va va rasfata cu delicatesele casei!

Link catre evenimentul de pe Facebook gasiti aici. Accesul se face pe baza de invitatie.Dress code: red carpet.Sursa: www.expressthestyle.com