Le Couturier – reinterpretarea conceptului de croitorie urbana

Incepand cu luna iulie, toti nostalgicii perioadei interbelice pot regasi pe Calea Floreasca nr. 49 A un spatiu unic, desprins parca din perioada Micului Paris, in care esti cuprins de farmecul croitoriilor de odinioara. Le Couturier reuseste sa ofere astfel o noua viziune si interpretare asupra conceptului de croitorie. Este un spatiu privilegiat, in care te asteapta  Le Couturier – o prezenta proeminenta in viata fiecarei familii care se respecta din capitala, in perioada cand mersul la croitorie presupunea un intreg ceremonial. Imbinarea unica a timpului si spatiului pierdute de-a lungul anilor cu influentele moderne ale fashion boutique-urilor contemporane transforma Le Couturier in cea mai cocheta croitorie urbana careia ii poti trece pragul in Bucuresti. Un spatiu elegant in care iti intalnesti prietenii, descoperi ultimele tendinte din fashion si unde poti savura in intimul salon de asteptare un pahar de sampanie, in timp ce hainele iti sunt modificate pe loc.

_ZIA1512-a _ZIA1824-a

 Le Couturier este noul concept din Bucuresti care aduce in prim-plan relatia de incredere si apropiere dintre croitor si client, deoarece aici gasesti croitori profesionisti care iti creeaza tinute complete, dupa modelele solicitate, sau inspirate din catalogul de sezon al Le Couturier, dar unde totodata sunt oferite si servicii de ajustare, modificare si personalizare.

Echipa Le Couturier este specializata pe vestimentatie si tinute la comanda pentru barbati si femei: rochii, pantaloni, veste, cape etc. In plus, se realizeaza o serie de articole de home design, de la servete, la lenjerii, cuverturi, draperii si perdele, uniforme si servicii de croitorie pentru cei mai mici membri ai familiei. Daca iti doresti materiale de calitate, creatii tailor-made, consiliere vestimentara adecvată propriului stil de viata, atentie la detalii, dar si un spatiu elegant si primitor, Le Couturier este varianta pe care ai asteptat-o dintotdeauna. Domnii si doamnele care aleg noua croitorie urbana au la dispozitie pantofi, sandale si stiletto de la Verogia pentru accesorizarea tinutelor alese.

Consiliere competenta, servicii premium, atentia pe care o astepti, un raport corect calitate – pret, toate oferite in cel mai scurt timp intr-un spatiu cochet si elegant, acestea sunt liniile politicii Le Couturier.

Evadeaza intr-un spatiu de-un farmec interbelic de-a dreptul cuceritor, chiar de pe Calea Floreasca, iar Le Couturier va avea grija ca toate tinutele tale sa fie impecabile, garantandu-ti astfel succesul fiecarei aparitii.

_ZIA1826-a _ZIA1836- a _ZIA1840-a