LIPOMASSAGE & LIFTMASSAGE prin endermologie, la GETT’S

Cea mai eficientă metodă de remodelare corporală şi facială, dar şi de reducere a celulitei este disponibilă începând cu luna mai la GETT’S Incity Residences.

Endermologia, ca metodă primară de tratament anticeluliti a fost descoperită în Franţa, cu aproximativ 20 de ani în urmă, de către Louis Paul Guitay (de aici şi denumirea LPG). Endermologia mai are şi alte aplicaţii în estetică şi nu numai. Printre acestea se număra îmbunătăţirea elasticităţii pielii, drenaj limfatic, modelarea cicatricelor imature, rupturi şi întinderi musculare, relaxare, programe de încălzire pentru sportivi, program pre-liposuctie şi post-liposuctie.

Cellu M6, nonchirurgical şi nedureros

CELLU M6 este aparatul care permite accesul la tratamentele endermologice şi totodată este primul aparat care a primit certificarea FDA. Endermologia este o tehnică patentată care implică un dispozitiv mecanic cu două role şi prezenţa unui vacuum reglabil, aplicat pe piele.

Această metodă nonchirurgicală şi noninvazivă produce un masaj profund al ţesutului adipos subcutanat prin mişcarea acestor role şi creează o sucţiune controlabilă şi cuantificabilă.

La GETT’S, o şedinţă de tratament corporal cu Cellu M6 are preţul de 200 lei, iar una de masaj facial, 230 lei.

Secretul unui corp suplu

Unul dintre programele endermologiei se numeşte LIPOMASAJ. Studiile au arătat că lipomasajul activează adipocitele (celule grase) prin intermediul receptorilor beta, cu scopul de a declanşa lipoliza (eliberarea sau arderea grăsimilor).

În plus, lipomasajul stimulează fibroblastele, distruge acumulările de grăsime, netezeşte pielea cu aspect de coajă de portocală şi facilitează schimbul de fluide. Acesta poate fi efectuat numai cu keymodulul Cellu M6 de la LPG, având succes acolo unde dietele şi exerciţiile fizice nu mai funcţionează.

Sau, aşa cum afirma chiar Gunnar Peterson: „LIPOMASAJUL este complementul perfect pentru programul desemnat clienţilor mei faimoşi”. Atunci când celebrităţile sunt puse la încercare de neplăcutele depozite de grăsime şi celulită şi îşi doresc să-şi păstreze curbele sexy, faimosul antrenor american de fitness apelează la lipomasaj; pentru bărbaţi şi femei, acesta este finisajul perfect ce conturează un aspect fizic ideal.

Cele trei funcţii ale aparatului sunt: ROLL’IN – slăbire (declanşează lipoliza în interiorul adipocitelor având ca efect distrugerea şi eliberarea acizilor graşi), ROLL’UP – conturare (sparge depozitele de grăsime şi îmbunătăţeşte aspectul neuniform al pielii), ROLL’OUT – fermitate (stimulează fibroblastele şi reţeaua de colagen şi fibrele de elastina, pentru o piele întinsă şi tonifiată).

Rezultate vizibile în conturarea corpului, fermitatea şi elasticitatea pielii, reducerea celulitei.
Cellu m6 corporal – 200 lei şedinţa
Facial cu collagen- 230 lei şedinţa
Tratamentele sunt disponibile în cadrul GETT’S Incity Residences