CHEFS.Experience continua cu serile de Live Cooking @ Chefs!
Miercuri, 21 octombrie, ora 19.30, ne va incanta simturile cu o cina speciala, Giovanni Piselli – castigator TOP CHEF!
Meniu:
1. Panzerotto napoletano servit pe tartar de roșii si pesto de busuioc
2. Crema de mazare cu mantecato de peste, aromatizat cu ulei de vanilie si citrice servita cu crispy de pancetta
3. Mușchiuleț de porc in mantie de slanina afumata Cotto „basso basso” servit cu sos de Hribi si cartofi pistati
4. Perla de dorada umplută cu legume crocante servit pe cruton de paine si sos de fructe de mare
5. Mulleux au chocolat
Pret meniu: 80 lei/persoana
*Nr limitat de locuri. Pentru a participa la eveniment este necesara o rezervare in prealabil.
RSVP: Evelina Dusmanescu – 0723 854 523
pr@chefsexperience.ro
Adresa: Chefs. Experience
CaleaFloreasca, nr. 55, sector 1
Bucuresti