Luna femeii, sărbătorită la Shiseido Spa

Piscina de relaxare

Femeile japoneze sunt recunoscute pentru atenţia deosebită pe care au acordat-o încă din cele mai vechi timpuri frumuseţii, tehnicile lor fiind în prezent integrate în majoritatea ritualurilor de înfrumuseţare folosite pe tot globul. Cum martie este ocazia perfectă pentru a dedica mai mult timp frumuseţii fiecăreia, Shiseido Spa propune câteva tratamente şi produse adresate femeilor.

Ritualul „Răsfăţ pentru mamă şi fiică la Shiseido Spa”

 

Ritualul durează 90 de minute şi include un masaj anti-stres expres şi unul facial. Acest cadou poate fi oferit unei persoane care doreşte să se bucure de o adevărată experienţă japoneză. Masajul anti-stres expres este aplicat pe zona spatelui şi vine în ajutorul celor care petrec mult timp la birou şi au muşchii spatelui permanent încordaţi. După masajul corporal urmează un tratament facial Shiseido la alegere: de luminozitate sau de hidratare, corectare şi prevenţie. La final, doamnele şi domnişoarele se pot relaxa la piscina Vitality sau în cameza Zen cu terapie cu oxigen, savurând un ceai verde.

 Rasfat pentru mama si fiica Shiseido Spa

Tratamentul „Overnight Beauty Facial”

 

Masajul Overnight Beauty Facial utilizează cel mai nou produs Shiseido din gama Ibuki: Beauty Sleeping Mask. Masca stimulează regenerarea pielii în timpul nopţii şi oferă tenului un aspect revigorat şi luminos dimineaţa, motiv pentru care tratamentul (1 h şi 15 min) este recomandat să fie realizat în a doua parte a zilei. La achiziţionarea tratamentului, clientele se pot bucura de Beauty Sleeping Mask la un preţ special.

 Overnight Beauty Facial Shiseido Spa

Tratamentul semnătură al Shiseido Spa: Japanese Spa Journey

 

Un alt cadou inspirat poate fi un voucher care să ofere tratamentul Japanese Spa Journey. Acesta este inspirat de tradiţia Onsen, un ritual japonez de îmbăiere, vechi de secole. Terapia începe cu o procedură relaxantă în Hammam, pentru o relaxare profundă a muşchilor, apoi corpul este exfoliat în duşul Vichy până ce pielea devine fină ca mătasea. Experienţa este completată de un masaj de relaxare Kuroho, pentru echilibrarea energiei vitale Qi. Acest masaj foloseşte tehnici de masaj într-o succesiune foarte precisă, menită să relaxeze atât muscular, cât şi să echilibreze energetic organismul. După terminarea secvenţelor de masaj, terapeutul foloseşte prosoapele Oshibori specifice japonezilor, purtând clientul spre ritualul de trezire.

Sala de tratament Shiseido Spa

Cadoul perfect în zona de retail

Nu în ultimul rând, în zona de retail de la Shiseido Spa pot fi găsite cadourile perfecte pentru a fi oferite de Mărţişor sau de Ziua Femeii. Astfel, fie că este vorba despre brăţări talisman lucrate manual în ediţie limitată de la Societe Cerebrossa, eşarfe Marie Nouvelle, halate create de designerul George Neagu din cele mai fine mătăsuri naturale şi cel mai moale bumbac sau chiar de un chimonou japonez, cadoul cu siguranţă va surprinde plăcut persoana care îl va primi.

Luna femeii este luna dedicată frumuseţii la Shiseido Spa!

Pentru mai multe informații despre Shiseido Spa, puteți accesa site-ul www.stejariispa.ro și pagina de Facebook.