Make-up Monday cu Marionnaud!

 Într-o lume a frumuseții în care concurența este acerbă, lanțul de magazine Marionnaud s-a adaptat și a obținut câteva exclusivități foarte interesante: The Balm, Essence si, mai nou, faimoasele oje Barry M și Models Own, cât și linia de produse de îngrijire a părului, Lee Stafford. Mai mult decât atât, la Marionnaud ai mereu parte de surprize! Intră pe pagina de Facebook a brandului pentru a afla noutățile de sezon și pentru a participa la concursul organizat săptămânal de Marionnaud: Make-up Monday. După cum îi spune și numele, acesta are loc în fiecare luni. Tot ce trebuie voi să faceți este să răspundeți la întrebarea zilei și să așteptați la sfârșitul zilei să vedeți dacă ați câștigat. Simplu, nu?

Marionnaud – Frumusețe în fiecare zi


Credem în frumusețea fiecăruia dintre noi, iar într-un fel sau altul cu toții suntem în căutarea ei.

Tocmai de aceea, în parfumeriile Marionnaud găsiți produse pe care le puteți utiliza în fiecare moment al zilei, la birou, atunci când petreceți timp cu persoana dragă sau participați la evenimente speciale.

Credem în lucruri simple, în frumusețea fără eforturi și costuri extraordinare, în frumusețea exterioară cât și în cea care transpare din interior; putem să arătăm și să ne simțim bine, tot timpul, în fiecare zi trăită.

Parfumeriile Marionnaud vă oferă produse de îngrijire și înfrumusețare care răspund oricăror așteptări. Mai mult, puteți obține gratuit pe loc în magazine cardul de fidelitate Marionnaud.

Astfel achiziționați puncte și beneficiați de cecuri de fidelitate, bonus de bun venit, oferte exclusive și multe alte surprize.