Marks & Spencer a prezentat noile colecții pentru sezonul de toamnă – iarnă 2014

Jurnaliștii și bloggerii prezenți la eveniment au aflat care sunt elementele cheie definitorii ale noilor colecții și au admirat outfit-uri și piese vestimentare ce aparțin celor cinci tendințe, care evidențiază angajamentul permanent al Marks & Spencer față de un desig modern, inovație și calitate excepțională. Mai mult, invitații au aflat informații despre tendințele sezonului de la reprezentanții Marks & Spencer.

 MODERNIST look (3)

Lottie Tarpey, Heand of Trend Content la Marks & Spencer, a declarat: “În această toamnă, una dintre piesele mele preferate din noua colecție M&S este puloverul Autograph cu o textură moale și imprimeu grafic ce poate fi purtat cu pantaloni gri sau cu jeans albi. Iarna, piesa se potrivește perfect cu o fustă creion neagră și tocuri. Este o piesă esențială pentru sezonul de toamnă – iarnă deoarece are o textură moale și un design lejer ce îl face ușor de purtat. În contrast, blana este în tendințe, iar blana artificială de calitate de la Marks & Spencer face ca această textură statement să fie must – have pentru garderoba de iarnă. Nuanța de ruginiu a jachetei Autograph din blană artificială este pusă în valoare când este asortată cu rochia ruginie de tip tunică. De asemenea, aceasta poate fi asortată și cu un tricou alb, jeans și mocasini, pentru un look stylish, ușor de realizat. Jacheta aduce texturi bogate, culoare și versatilitate.

Rolul lui Lottie este de a lucra cu mai multe echipe din cadrul M&S, asigurându-se că oferă clienților în magazine, pe website și în campaniile de publicitate un mesaj despre un stil ce oferă încredere.

Elina Stathopoulou, Head of Marketing Grecia și Balcani la Marks & Spencer, a declarat: “Colecția Marks & Spencer pentru noul sezon de toamnă – iarnă aduce un design modern ce curpinde culori pastelate și diferite texturi precum materialele somptuoase de înaltă calitate, alături de nuanțele calde, reinventând astfel clasicul feminin. Noua direcție combină estetica minimalistă cu tonuri calde și creează siluete elegante potrivite oricărei femei care dorește să iasă în evidență.”

Sorin Stancu, Country Manager Balcani la Marks & Spencer, a declarat: “Marks & Spencer are o tradiție de peste 130 de ani și suntem mândri că am rămas fideli valorilor noastre fundamentale precum Calitate, Valoare, Servicii, Inovație și Încredere și lucrăm permanent pentru a ne asigura că oferta noastră continuă să fie relevantă pentru clienții noștri. Cea mai recentă colecție pentru sezonul de toamnă – iarnă 2014 se concentrează pe o calitate excepțională și stil încrezător, demonstrând în mod clar angajamentul continuu al M&S față de design modern, care răspunde nevoilor femeilor și bărbaților contemporani.”