Organizarea garderobei dupa 5 idei principale

– Lejeritatea elementelor utilitariene.

– Claritatea croiului clasic.

– Caracterul romantic al talentelor artizanale.

– Simplitatea practică a ţinutelor sport fac diferenţa.

– Detalii luxuriante.

 

Acestea sunt principiile ce definesc colecţia de Toamnă/Iarnă 2012-2013.

O garderobă modernă desăvârşită este locul unde se intersectează stiluri şi influenţe variate. Elemente din rutina urbană şi stilul relaxant de weekend se îmbină şi îşi învadează reciproc teritoriul.

Clienta Stefanel colectează şi mixează elemente vestimentare pe placul ei, respectând doar cerinţele rutinei sale zilnice. Ea îşi stilizează garderoba într-un mod unic, care i se potriveşte. Lucrurile preferate sunt evaluate în funcţie de ceea ce este esenţial pentru ea: calitate, măiestrie şi confort.

 

Suprapunând cusături peste textile delicate, stilul urban peste cel sport, cel clasic peste stilul relaxat, stilul country jacquard al tricotajelor peste pantalonii de piele rock chic, clienta Stefanel pune mare preţ pe impactul stilistic versus formulele clasice de modă. Şi în acest fel, cu cât mixează mai mult elementele vestimentare, cu atât lookul său este mai original.

Texturile de tricotaje şi împletituri aran şi jacquard peste piei urbane şi glossy formează un look chic şi seducător.

Jacheta delicată din camel cu tăieturi precise este un obiect vestimentar esenţial, potrivit pentru o ţinută urbană oricând, însă combinată cu o pereche de pantaloni de caşmir devine un trend care va impresiona cu fiecare ocazie.

 

Pantalonii masculini tip cigarette din lână se potrivesc cu pantofii brogues,fără toc, şi cu o bluză cu glugă din caşmir. Coatigan-ul este un alt element clasic din garderoba sa, o alegere inspirată prin stilul luxuriant şi totodată relaxant. Ea îl combină cu o rochie şi pantofi de lac sau ghete în combinaţie cu un picior dezgolit.

Stilul ei preferat de modă este unul relaxat – poate renunţa complet la jachetă atunci când apelează la tricotaje groase.Clienta Stefanel combină cu uşurinţă piesele sport, hanoracul şi jacheta de piele stil biker cu cele mai elegante haine pentru un look fresh.

Detaliile şi finisările sunt cele care fac diferenţa. Astfel, ghetele cu franjuri oferă lookului o tentă urbană. Geanta de portofoliu este actualizată cu un mâner gros din lanţ şi o aplicaţie de tweed. Iar sacul de hobo oferă jachetei scurte o atitudine perfectă pentru o ieşire în oraş.

Cu noua colecţie Toamnă-Iarnă 2012-2013, colecţia Stefanel este gata de plecare.